HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehrana za izgubo maščobe
Suha a zmedena     Objavljeno 06.04.2020 ob 19:57
Živjo, sem tle nova in neizkušena. Zanima me naslednje..... velika sem 178 in imam 56kg, stara 35. Sem suha a moje telo ni čvrsto. Moj cilj je izgubiti odvečno maščobo okoli trebuha, kjer se mi nabira precej zaradi sladkarij. Bom čist iskrena. Jem bolj malo, saj tako drugi pravijo. Jaz sem tako navajena že od nekdaj, izgleda da ne potrebujem veliko. Športala sem velik, zmeraj. Le zdaj 2 leti ne ker sem imela poškodbo. No in zdaj imam cilj da moje telo postane čvrsto in da se vidi saj nekaj mišic za trebuhu in ritki. Glede dodatkov sem zmedena...sem veliko tle brala in si zapisala kaj bi si naj kupila.
1- the amino whey (po treningu)
2- x3m diet meal (za zajtrk pred 6h ko hitim v službo)
3- the l-carnitine drink powder (sem vegetarijanka)
4-x3m shredxx (da izgubim odvečno maščobo okol trebuha)

A bo to vredu? Me pa zanima kako je z the bcaa powder? Bi rabila? Trening bi izvajala 5x na teden. intenzivni 30minutni. in sprehodi 1h 3x na teden. Glede prehrane pa se moram disciplinirat in jest 5 obrokov z beljakovinami in OH. in sladko stran.

Prosim za odgovor
Re: Suha a zmedena     Objavljeno 27.02.2024 ob 09:42
Super je, da ste si zadali posebne cilje in ste motivirani, da spremenite svoj življenjski slog. Vendar pa je pomembno, da pristopite k svoji fitnes poti z dobro zaokroženim in trajnostnim načrtom. Tukaj je nekaj predlogov glede na vaše cilje in skrbi:
Prehrana: Osredotočite se na uživanje uravnotežene prehrane, ki vključuje puste beljakovine, zdrave maščobe, kompleksne ogljikove hidrate ter veliko sadja in zelenjave. Uživanje manjših, pogostejših obrokov čez dan lahko pomaga uravnati vaš metabolizem in ohranja občutek zadovoljstva. Pazite na vnos sladkega in zmanjšajte predelane sladkorje, kjer je to mogoče.
Prehranska dopolnila: Čeprav so dopolnila lahko koristna, niso nadomestilo za zdravo prehrano in redno vadbo. Amino whey in BCAA v prahu lahko podpirajo okrevanje in rast mišic, še posebej, če intenzivno trenirate. L-karnitin lahko pomaga pri presnovi maščob, vendar se njegova učinkovitost lahko razlikuje od osebe do osebe. Bistvenega pomena je, da opravite raziskavo in se posvetujete z zdravstvenim delavcem, preden dodate dodatke svoji rutini, še posebej, če ste vegetarijanec.
Vadba: V svojo rutino vključite kombinacijo vadbe za moč in kardiovaskularne vadbe. Vadba za moč bo pomagala zgraditi mišice in povečati splošno čvrstost, medtem ko lahko kardio vadba pomaga pri izgubi maščobe in izboljša zdravje srca. Prizadevajte si za uravnotežen program vadbe, ki vključuje vaje za različne mišične skupine.
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov