HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehrana za mišično maso
Urejena prehrana     Objavljeno 16.05.2022 ob 21:04
Zivjo

Mogoce kdo ve kaj lahko naredim pocasi izgubljam voljo do vsega. Imam urejeno prehrano in treninge pa ni vec napredka. Zacel sem cca.2leti nazaj z 79kg,danes imam 95kg 188cm. Moji makroti na dan treninga so 270B 90M 600 OH ali 700 OH. Na frej dan 230B 70M 250 OH. Hrana je raznolika in trudim se da najvec B crpam iz mesa in jajc. Treningi so po nacinu 3/1, 2/1. Body fat ni slab nekaj mascobe okoli trebuha ampak 6pack je viden. Cilj je 105/110kg ampak ze skoraj 1leto sem na isti kilazi.. za vsak nasvet vam hvala
Jaka
Re: Urejena prehrana     Objavljeno 25.01.2024 ob 10:18
Zdi se, kot da se soočate s platojem na vaši fitnes poti, in to je lahko frustrirajoče. Preboj čez planoto pogosto zahteva natančno oceno različnih dejavnikov, vključno z vašo prehrano, rutino treninga in okrevanjem.
Preglejte svoj vnos kalorij: razmislite o ponovni oceni svojega vnosa kalorij. Če imate eno leto enako težo, je možno, da se je vaše telo prilagodilo na vašo trenutno raven kalorij. Morda boste morali prilagoditi vnos kalorij, da boste spodbudili nadaljnjo rast mišic.
Časovna razporeditev hranil: Bodite pozorni na časovno razporeditev hranil med vadbo. Uživanje kombinacije beljakovin in ogljikovih hidratov pred in po treningu lahko podpira rast in okrevanje mišic.
Program usposabljanja: ocenite svoj program usposabljanja. Razmislite o uvedbi sprememb, kot je prilagajanje glasnosti, intenzivnosti ali vključitev novih vaj. Vaše telo se je morda prilagodilo vaši trenutni rutini.
Progresivna preobremenitev: Zagotovite, da postopoma preobremenjujete svoje mišice. Postopoma povečajte odpornost ali intenzivnost vadbe, da spodbudite rast mišic. super mario bros
Okrevanje in spanje: Ustrezno okrevanje je ključnega pomena. Poskrbite za dovolj kakovostnega spanca in omogočite mišicam, da si med treningi opomorejo. Pretiravanje lahko ovira napredek.
Če napredek ostaja nedosegljiv, razmislite o posvetu s strokovnjakom za fitnes, nutricionistom ali celo športnim zdravnikom. Zagotovijo vam lahko osebno vodenje glede na vašo specifično situacijo.
Ne pozabite, da prebijanje čez planoto lahko zahteva čas in eksperimentiranje. Bistveno je, da ste potrpežljivi in postopoma, trajnostno spreminjate svojo rutino. Če ste v dvomih, lahko z nasveti strokovnjakov za fitnes in prehrano zagotovite dragocene vpoglede, prilagojene vašim individualnim potrebam.
Re: Urejena prehrana     Objavljeno 26.03.2024 ob 02:27
Morda boste morali prilagoditi svojo prehrano ali metode vadbe. Včasih lahko nekaj tako majhnega, kot je sprememba vrste hrane, ki jo uživate, ali dolžine vadbe pomembno spremeni. slope
Re: Urejena prehrana     Objavljeno 02.04.2024 ob 09:58
You could try increasing protein slightly and reducing carbs to create a small build now gg calorie deficit for fat loss.
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov