HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
MULTIPOWER Pure Whey ISOLATE (908 g)     Objavljeno 25.01.2013 ob 12:33
MULTIPOWER Pure Whey ISOLATE (908 g)

Pure Whey Isolate je beljakovinski izdelek, ki vsebuje samo najboljši 100% sirotkin izolat. Znanstvene raziskave so potrdile, da ima ta višjo biološko vrednost kot katerikoli drug vir beljakovin. To pomeni, da se aminokisline najhitreje vsrkajo v mišice, kar omogoča optimalno sintezo beljakovin in maksimalno pospešeno regeneracijo.

Pure Whey Isolate vsebuje ogromne količine BCAA, še posebno levcina za katerega je dokazano, da igra ključno vlogo pri sintezi beljakovin. To pospešuje obnavljanje mišičnih vlaken in omogoča adaptacijo na intenziven trening. Hkrati pa znižuje nivoje kortizola, s čimer v veliki meri pripomore pri ohranjanju težko pridobljenih mišic na nizko-kaloričnih dietah, kakor tudi omogoča hitro pridobivanje nove mišične mase in pozitivno vpliva na izgubo odvečne maščobe.

Izdelek vsebuje le čisti sirotkin izolat in je popolnoma brez laktoze in maščob, ki se odstranijo skozi natančen proces mikrofiltracije. Zato je izdelek zelo lahek za želodec. Zelo primeren je tudi za diabetike, ki morajo paziti na vnos enostavnih sladkorjev (laktoze) ker jim le- ta prehitro dvigne nivo sladkorja v krvi. Tudi ljudje, ki nimajo tolerance na laktozo, ta izdelek lahko brez težav prebavijo.

OKUS: Čokoladne sanje

Prehranske vrednosti
Neto količina: 908 g
Odmerek: 30 g
Na odmerek
Energijska vrednost 469kJ/110kcal
Beljakovine 26 g
Ogljikovi hidrati 1 g
- Sladkorji 0.5 g
Maščobe 0.3 g
Nasičene maščobe 0.11 g
Vlaknine 0 g
Natrij 0 g

SESTAVINE:
Sirotkin Izolat, aroma, barvilo: sok rdeče pese v prahu, maltodekstrin, rastlinsko olje, sredstvo za zgoščevanje ksantan gumi, sol, sladilo: sukraloza, vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, emulgator: sojin lecitin. Lahko vsebuje sledi jajca.

NAVODILA ZA UPORABO:
Popijte 30g (1 odmerek) neposredno po treningu. Sirotkin izolat je vir beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo. Dodamo ga lahko kateremukoli obroku, da izboljšamo njegovo aminokislinsko strukturo in povečamo dnevni vnos beljakovin.

http://www.the-nutrition.com/store/index.php?page=prdetails&pg=1&pid=386&stype=3&search_category=0&search_pattern=pure%20whey
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov