HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Individualni programi
Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 06.03.2014 ob 18:31
Lepo pozdravljeni vsi skupaj,

Odločil sem se da tudi sebe spravim v red , ko gledam ljudi okoli sebe ki jim je to že uspelo se zdi to zelo lahko ampak se zavedam da je to željenega rezultata pomembno veliko odrekanja in garanja. Situacija je sledeča "pripravljam" se na preobrazbo zato me zanimajo najpomembnejše informacije kako začeti.

Višina : 188cm
Teža : 130kg

Prebral sem si revije ki sem jih dobil na vaši fejsbuk strani a vam moram priznati da mi tabele v katerem je opisana prehrana preprosto ne potegnejo in ne razumem vsega skupaj , zato me zanima če ima gdo že sestavljen jedilnik oz prehranjevalno strategijo za mojo težo in tako dalje. Zanima me s kakšnimi treningi naj začnem in kateri dodatki na vasi strani bi lahko moj proces pospešili.

Vsem se zahvaljujem za vaše odgovore.
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 06.03.2014 ob 23:27
Pozdravljen!

Osebno nimam sestavljenega jedilnika za tvoje potrebe, ampak ti povem, da se je najbolje potruditi sam ( nekateri se celo odločijo za plačljivo verzijo, ko ti jedilnik sestavi oseba, ki se ukvarja s tem - poznam tudi take, če ti je denar odveč ).

Najpomembnejše je, da sam raziščeš stvari, da dobiš občutek za kaj se sploh gre, kako in kaj, kako sploh začeti. Samoučenje je na prvem mestu, to mesto si deli z voljo/odločnostjo.

Tabela je preprosta, pove nam koliko makrohranil in kcal vsebuje vsako živilo. Če ne veš kaj to pomeni si preberi revijo prehranske strategije ali poišči kaj na googlu (trilion strani je o tem). Potrudi se sam, sestavi jedilnik in ga objavi tukaj, tudi, če bo totalna polomija ne skrbi, videli bomo, da se trudiš in ti pomagali za naprej.

Od dodatkov ti svetujem samo omega 3, vitamine in amino whey. Ostalo za enkrat pusti.

“Destiny is not a matter of chance; it is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.”
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 06.03.2014 ob 23:42
kaj pa fat burner shederXX
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 06.03.2014 ob 23:55
To je pika na i urejeni prehrani
Go hard, or start train fuckin balet!
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 00:40
Je dodatek k urejeni prehrani, tako je - nima smisla dajati češnjo na vrh smetane če je smetani potekel rok
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 00:44
Tako je!

Ko si urediš prehrano in trening, boš začel jesti zdravo ter redno trenirati, torej boš navajal telo na nekaj novega. Ta proces traja nekaj časa. Komaj ko se navadiš in ko boš imel izpopolnjeno prehrano ter trening, poseži po shrediju (ČE bo sploh potrebno).
“Destiny is not a matter of chance; it is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.”
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 06:12
ŽIVJO!
Jaz ti kakih pametnih nasvetov ne morem dajat, lahko ti sam zaželim veliko uspeha in samo vztrajat! Pa sproti nas obveščaj kako ti gre
Lp
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 08:11
Aha hvala za nasvete kaj pa trening bi zgledal nekako takole bi bilo vredu ?

Ponedeljek : Fitnes
Torek : Tek , kolo , kolebnica
Sreda : Fitnes
Četrtek : HIIT Trening
Petek : Fitnes
Sobota : Tek, kolo , kolebnica
Nedelja : Načeloma prost dan / sprehod
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 09:34
.
Re: Z GLAVO PO POSTAVO     Objavljeno 07.03.2014 ob 09:36
Pend je napisal/a:

Zopet - daješ neverjetno malo informacij - s tem ko praviš "ponedeljek fitnes" je isto kot, da bi jaz zdravniku npr. rekel "Boli me", brez da bi mu povedal kaj me boli.

Objavi sliko, da vidimo na čem sploh si saj sploh ne vemo nič o tvoji postavi - objavi svoj trening, katere vaje delaš, kako si mislil v njih napredovati skozi čas ter kako si si razdelil trening (če si ga).



Fitns po propgramu za začetnike ki je napisan v nutrition reviji
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov