HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
THE Nutrition - trgovina
THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 25.09.2008 ob 13:29
Na zalogo je prišel nov izdelek THE Whey Natural

Izdelek je na voljo preko internetne trgovine: http://www.thenutrition-shop.com/the-whey-sirotka-1.html

Treba je priznati: pri toliko različnih beljakovinskih dodatkih, kot jih človek dandanes lahko sreča na tržišču, se je resnično težko odločiti za tistega, ki bo optimalno pomagal pri izgradnji mišičnih tkiv, stimuliral naš naravni imunski sistem, preprečeval katabolizem ter občutno izboljšal regeneracijo telesa - IN TO VSE HKRATI!

Nič več!

THE Nutrition je v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki za prehrano razvil novo neverjetno beljakovinsko formulo, ki bo odslej nedvomno postavljala standarde tovrstnim proizvodom!!!!

THE Whey ponuja mnogo več¦

THE Whey sirotka je strokovno izdelana po najnovejši in najnaprednejši metodi, ki se imenuje filtriranje skozi membrano (cross flow membrane filtration). Le- ta je znanstveno dokazano najboljša za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Te so telesu najbolj prijazne in s tem omogočajo tudi najboljše rezultate pri pridobivanju čiste mišične mase.

Prav iz tega zdravju prijaznega razloga smo namenoma opustili starejše načine predelave, ki uničijo določene naravne kvalitete sirotke- mikrofrakcije, ki so nujno potrebne za lažjo prebavo in asimilacijo aminokislin iz beljakovin ter s tem seveda manj obremenjujejo organizem.

THE Nutrition je med procesom izdelave tega izdelka namenil posebno pozornost temu, da te osnovne naravne sestavine sirotke ostanejo karseda nedotaknjene.

THE Whey zajema celoten spekter od zelo lahkih, lahkih, do srednje težkih ter zelo težkih sirotkinih mikrofrakcij.

Beta-Laktoglobulin je najtežji izmed zgoraj omenjenih osnovnih sestavin sirotke- hkrati vsebuje majvečjo količino večkratno razvejanih aminokislin (branched chain amino acids- BCAAs), ki je ključnega pomena za mišice med napornimi treningi ter kasneje za obnovo mišičnih tkiv po vadbi.
Alfa-Laktalbumin je eden lažjih gradnikov- to mu omogoča lahko ter hitro prebavo, ki je po treningu nujna, saj se na ta način ravno po treningu, ko to mišice najbolj potrebujejo zelo hitro ter učinkovito absorbira v mišicah- posledica: hitrejša regeneracija ter povečana sposobnost mišične rasti.
Glikomakropeptidi stimulirajo izločanje kolecistokinina (CCK) in glukagonu- podobnega peptida (GLP-1), ki sta oba zelo močna hormona, ki delujeta na zaviranje apetita. Ko sta aktivirana dejansko sporočata možganom, da smo že siti ter na ta način pomagata v težkih trenutkih skušnjav. Prav zato je THE Whey idealen izbor za premostitev težkih trenutkov pri mučnih dietah.
Imunoglobulini (Igs), Kot je že iz samega imena razvidno, imunoglobulini služijo za krepitev našega naravnega imunskega sistema. Prav iz njih namreč telo sintetizira lastna protitelesca, torej našo lastno interno vojsko v boju proti raznim boleznim.
(Bovine Serum) Albumin (BSA) peptidi so bogati s cisteinom- ključno aminokislino za naravno proizvodnjo glutationa v telesu. Slednji je zaradi svojih mnogih pozitivnih lastnosti morda eden izmed najpomembnejših elementov v telesu. Služi namreč kot najpomembnejši antioksidant, ki varuje in ščiti celice pred prostimi radikali, raznimi strupi, infekcijami ter rakastimi tvorbami. Znanstvene raziskave so pokazale, da glutation pomembno vpliva na izboljšanje stanja pri raznih težkih boleznih kot so rak, AIDS, srčna kap, arteroskleroza ter ostale bolezni srca in ožilja
Laktoferin, laktoperoksidaza in lizoencim imajo v telesu vlogo probiotikov in kot taki uničujejo mikrobe.
THE Whey ne vsebuje nobenih nižje- kakovostnih virov beljakovin, kot so mlečne, jajčne, sojine,.. Prav zato je za Vas edina prava izbira.




NAVODILA ZA UPORABO

1-3 merice zmešajte z 100-200 ml (odvisno od vašega okusa) vode, mleka, soka, jogurta ali tekočino po želji. Premešajte in nemudoma spijte.

Za najboljše rezultate:
- 1-3 merice zjutraj
- 1-3 merice nemudoma po vadbi
- 1-3 merice pred spanjem

www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 25.09.2008 ob 22:14
No, tole je brez vseh barvil in sladil. Cista sirotka.
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 09:30
Natan, brez vseh sladil? Hmmm...to verjetno misliš teh najbolj "popularnih", ala aspartam?!? Kaj pa npr. sukraloza in "modernejša" umetna sladila in barvila?
Vseeno me namreč zanima, če se da dobit kako deklaracijo, kaj vseeno vsebuje ta NATURAL, namreč res bi ga rad nabavil in me zanima pač!

Hvala
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 10:25
Saj je napisal, da je čista sirotka.

V tem je ravno poanta "natural" različic - da nimajo sladil, arom, barvil ...
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 15:43
Kot pravi Kami. To je brez okusa (sladil) in barvil.
Nad okusom tako zal ne bo nihce navdusen 
Komur pac to ni pomembno in se izogiba vsem sladilom, pa jo to to.
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 16:57
Pričakoval sem da bo natural zadeva malo cenejsa kot ostali z okusi.Pa še nekaj bi vprašal na tem mestu,zakaj se v navodilih vedno svetuje whey pred spanjem...to je slabo saj gre prehitro skozi prebavo.Odgovor je...
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 18:25
marketinška poteza 
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 26.09.2008 ob 23:40
ker vsebuje samo beljakovine (no večinoma), k pa za večerne ure ni tak problem. V smislu bolje nič kot OH pred spanjem. In bolje beljakovine kot nič...
[move]Kdor drugemu jamo koplje, potrebuje kramp in lopato[/move]
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 27.09.2008 ob 11:11
gustl je napisal/a:


Pričakoval sem da bo natural zadeva malo cenejsa kot ostali z okusi.Pa še nekaj bi vprašal na tem mestu,zakaj se v navodilih vedno svetuje whey pred spanjem...to je slabo saj gre prehitro skozi prebavo.Odgovor je...



Mislim, da je trenutno v akciji -40%. Drugace pa v ceni ne more biti veliko razlike...sladila in barvila ne prinesejo toliko k ceni, ampak je skoraj vse odvisno od cene ciste sirotke.
“Winning isn't everything--but wanting to win is.” V. Lombardi
Re: THE Whey Natural-NOVO!!     Objavljeno 27.09.2008 ob 11:24
Folk največkrat misl, da bo pr wheyu odkriu toplo vodo, če bo šou raziskovat, kater je bolši....
jah pogledaš pač specifikacije, kako se meša, kakšn okus je in kakšna je cena... the end!
[move]Kdor drugemu jamo koplje, potrebuje kramp in lopato[/move]
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov