HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
THE Nutrition - trgovina
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:59
THE Whey Isolate (1500g)

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Za izgradnjo novih mišičnih vlaken je nujen zadovoljiv vnos dodatnih beljakovin. Brez le-teh se lahko na treningu razpočimo, pa ne bomo dobili niti grama mišične mase. Naporen trening mora obvezno spremljati povečan vnos aminokislin, osnovnih gradnikov beljakovin, da zagotovijo primerno obnovo in nastanek novega mišičnega tkiva. Da dosežemo maksimalne rezultate, pa morajo biti tudi beljakovine najvišje kvalitete.

Beljakovine z najvišjo biološko vrednostjo na svetu!!

THE Nutrition je ustvaril revolucionaren beljakovinski izdelek, ki vsebuje samo najboljši 100% sirotkin izolat. Znanstvene raziskave so potrdile, da ima ta vrhunski izdelek višjo biološko vrednost kot katerikoli drug vir beljakovin. To pomeni, da se aminokisline najhitreje vsrkajo v mišice, kar omogoča optimalno sintezo beljakovin in maksimalno pospešeno regeneracijo. Rezultat- dramatično povečanje čiste mišične mase.

Nedenaturirane sirotkine mikrofrakcije¦ Povečana sinteza beljakovin

THE Whey Isolate je produkt najnovejšega postopka obdelave sirotke- mikrofiltracije pri nizkih temperaturah, ki ne poškoduje zelo pomembnih in občutljivih mikrofrakcij.

Vrhunski aminokislinski profil¦.. Visok nivo dušika v krvi

THE Whey Isolate ima optimalno razmerje in celoten spekter aminokislin, s čimer zagotovi hitro in učinkovito absorpcijo v mišice. Posledično pa s tem omogoči prenos dušika v mišične celice, kar telesu pomaga, da vzdržuje stanje anabolizma (mišične rasti) in pospeši regeneracijo.

Velike količine BCAA (razvejanih aminokislin)¦..Povečana mišična energija in moč, preprečevanje delovanja kortizola

THE Whey Isolate vsebuje ogromne količine BCAA (kar 18630 mg), še posebno leucina (9720 mg) za katerega je dokazano, da igra ključno vlogo pri sintezi beljakovin. To pospešuje obnavljanje mišičnih vlaken in omogoča adaptacijo na intenziven trening. Hkrati pa znižuje nivoje kortizola (najbolj katabolnega hormona), s čimer v veliki meri pripomore pri ohranjanju težko pridobljenih mišic na nizko- kaloričnih dietah, kakor tudi omogoča hitro pridobivanje nove mišične mase in pozitivno vpliva na izgubo odvečne maščobe.

Ne vsebuje laktoze, maščob in holesterola¦. Nizko- kaloričen, lahko prebavljiv

THE Whey Isolate vsebuje le čisti sirotkin izolat in je popolnoma brez laktoze in maščob, ki se odstranijo skozi natančen proces mikrofiltracije. Zato je izdelek zelo lahek za želodec. Zelo primeren je tudi za diabetike, ki morajo paziti na vnos enostavnih sladkorjev (laktoze) ker jim le- ta prehitro dvigne nivo sladkorja v krvi. Tudi ljudje, ki nimajo tolerance na laktozo, ta izdelek lahko brez težav prebavijo. Poleg tega pa je THE WI odličen za posameznike na nizko- kaloričnih dietah, ker ima izredno nizek glikemični indeks (GI) in neposredno vpliva na izločanje dveh glavnih hormonov za zmanjšanje apetita: kolecistokinin (CCK) in glukagonu- podoben peptid-1 (GLP-1).

Izboljšuje imunski sistem, naravni antioksidant

THE Whey Isolate zaradi nizkih temperature pri postopku mikrofiltracije ohrani mikrofrakcije popolnoma nepoškodovane. Imunoglobulini, alfa laktalbumin, beta laktoglobulin, laktoferin, serum albumin, glicomacropeptidi, ki so drugače naravno prisotni le v mleku in kolostrumu na ta način optimalno koristijo telesu, med drugim tudi z izboljšanjem imunskega sistema, saj vsebujejo velike količine najpomembnejšega antioksidanta- glutationa. Poleg tega igrajo pomembno vlogo pri delovanju anabolnih hormonov in sintezi beljakovin.

Priporočen odmerek: 1 merica (~30g)

Prehrambene vrednosti


Na 100g izdelka
Na odmerek

Kcal/Kj
375/1580
112/474

Beljakovine
90,0 g
30,0g

Ogljikovi hidrati
0 g
0 g

Maščobe
1,7 g
0,51 g

Magnezij
9mg
2,7 mg

Kalcij
90 mg
27 mg

Kalij
99 mg
29,61 mg

Fosfor
59 mg
17,64 mg

Natrij
675 mg
202 mg





 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 13:01
PRO Whey Stack (3000g)

PRO Whey Stack 3000 vsebuje 89% beljakovin. Sestavljen iz kar treh različnih virov beljakovin, zagotavlja telesu popolno sestavo aminokislin, s tem pa optimalno obnovo mišic ter regeneracijo vseh ostalih tkiv.

PRO Whey Stack 3000 Vsebuje tako živalske vire beljakovin, kot tudi rastlinske. Sirotki, ki zaradi svoje vrhunske aminokislinske sestave in najhitrejšega vsrkanja v telo, že dolgo velja za neizpodbitno vrhunski vir beljakovin, sta dodana še kolagen in nutralys. Kolagen je daleč najbolj zastopana beljakovina v telesu in je sestavni del ter skrbi za zdravje in obnovo kože, las in mnogih drugih tkiv. Nutralys pa je najnovejše odkritje ter optimalna rešitev za vse vegetariance, ki nočejo poseči po živalskih virih beljakovin, saj kljub popolnoma rastlinskemu izvoru vsebuje vse pomembne aminokisline.

Različni viri beljakovin pa temu izdelku omogočajo edinstveno lastnost postopnega sproščanja aminokislin v kri, kar v telesu vzdržuje konstantno visok nivo dušika, ki igra odločilno vlogo pri rasti in obnovi mišic.

PRO Whey Stack 3000 Je odličen dodatek za posameznike na nizko-kaloričnih visoko-beljakovinskih dietah, saj poleg popolnega aminokislinskega profila vsebuje praktično zanemarljive količine maščob in ogljikovih hidratov. Poleg tega se zelo hitro in enostavno meša z žlico, kar ga uvršča med optimalne izdelke za povečanje dnevnega vnosa potrebnih beljakovin.

Priporočen odmerek: 1 merica (~25 g) Odmerkov na izdelek: ~120
Prehrambene vrednosti 
Na 100g Na odmerek (25 g)
Kcal/Kj 399/1673 100/418,3 
Beljakovine 88,8g 22,2 g
Ogljikovi hidrati 2,4g 0,6 g
Maščobe 3,9g 0,9 g


Sestavine: Mešanica beljakovin (Mikrofiltriran sirotkin koncentrat, Hidroliziran Kolagen, Nutralys), aroma, umetno sladilo. Navodila za uporabo: Izdelku je priložena merica. Zmešajte 1-3 merice praška z vodo, mlekom ali jogurtom. Količina tekočine je odvisno od tega, kako gost napitek želite. Konkretne priporočene količine so odvisne od posameznika in njegovih ciljev.

Za koga: Izdelek je primeren za vse, ki želijo v svojo prehrano obogatiti z kvalitetnimi beljakovinami. Primeren je tako za vrhunske športnike, rekreativce, kot tudi za neaktivne. Razlikujejo se samo priporočene količine.

Kdaj: PRO Whey Stack 3000 zaradi svoje sestave omogoča postopno sproščanje aminokislin in uravnoteženo aminokislinsko sestavo. Zato je primeren kot nadomestek dnevnega obroka pri ljudeh, ki pazijo na telesno težo in želijo vnašati potrebne beljakovine brez nepotrebnih maščob in odvečnih ogljikovih hidratov.

 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 30.09.2008 ob 17:24
Muscle Protein


Muscle Protein T je narejen iz 4 najkvalitetnejših virov beljakovin. Ta vrhunska mešanica zagotavlja superiorni aminokislinski profil, ki ga oplajajo aminokislinske strukture ultra-filtriranega sirotkinega koncentrata, sirotkinega izolata, micelarnega kazeina in mlečnega izolata, Ker pa imajo ti viri različna trajanja sproščanja, bodo vaše mišice od 15 minut, pa vse do 7 ur po zaužitju zasičene z kvalitetnimi aminokislinami, ki zagotavljajo visoke nivoje dušika v krvi- optimalne pogoje za maksimalno mišično rast!


Muscle Protein T je dodatno obogaten za NitroSyn MNRT aminokislinsko mešanico nabito z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in tavrinom, ki ne le preprečujejo katabolizem, ampak v kombinaciji z sirotko dokazano povečujejo moč in vzdržljivost.Znanstvene študije so dokazale, da mešanica sirotke, kazeina in kreatin monohidrata optimalno vplivajo na pridobivanje čiste mišične mase (FFM-fat free mass)!


Muscle Protein T vsebuje vse te ključne anabolne sestavine v odličnem razmerju, kar ga uvršča med najboljše izdelke za kvalitetno mišično rast in vrhunsko regeneracijo. Muscle Protein T ne vsebuje soje, aspartama ali dodane maščobe ter je praktično brez laktoze, zaradi česar je lahko prebavljiv tudi za na laktozo netolerantne posameznike.



Odmerek: 1 merica (~30 g)

Število odmerkov na izdelek: ~ 66

Prehrambene vrednosti na 100g

Kalorije
383kcal

Maščobe
6 g

Nasičene maščobe
0 g

Holesterol
100 mg

Natrij
171 mg

Kalij
514 mg

Kalcij
214 mg

Ogljikovi hidrati
14 g

Sladkorji
11 g

Dietne vlaknine
0 g

Beljakovine
24 g

Sestavine: Prečiščena in ultra-filtrirana beljakovinska mešanica s postopnim sproščanjem (ultra-filtriran sirotkin koncentrat, mikro-filtriran sirotkin izolat, micelarni kazein, mlečni izolat), tavrin, kreatin, kakav, L-glutamin, L-levcin, L-izolevcin, L-valin, naravna in umetna aroma, trikalijev fosfat, sukraloza. 


NAVODILA ZA UPORABO

Užijte Muscle Protein T 30-60 minut po vadbi, saj takrat so mišice v stanju, da najbolje absorbirajo pomembna hranila za rast in sintezo novega mišičnega tkiva. Za najboljše učinke ga užijte še enkrat v dnevu, da ohranite visok nivo dušika v krvi.
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 30.09.2008 ob 23:42
zelo lepo napisano in predstavljeno ni kaj...Ampak so še vedno SAMO dodatki in ob optimalni prehrani in ob optimalnih dodatkih vsi bolj izkušeni veste koliko se da dosečt na naraven način...vse optimalno + juice pa je very,very cool. Moje skromno mnenje.lp
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov