HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Trening
Bicepsi     Objavljeno 14.05.2011 ob 23:12
Pozdravljeni vsi skupaj.
Že več mesecev spremljam ta forum in bi vas prosil, če mi lahko pomagate pri eni manjši težavi, ki jo imam. Levo nadlaht imam večjo od desne (sem desničar). 3 mesece sem bil na masi in sta se roki lepo enakomerno povečevali, ampak razlika je bila še vedno ista. Trenutno sem na low carb dieti , treninge pa izvajam 4x tedensko (pon: prsi in triceps, Tor: Noge in trebuh, Čet: ramena in deltoidi, Pet: Biceps in hrbet).
Čez kakšna 2 tedna bom šel na ketonsko dieto in me zanima, ali mi lahko priporočate karkoli, s čimer bi si povečal obseg desne nadlahti, ker je razlika dokaj očitna.

Hvala že vnaprej
LpT
Re: Bicepsi     Objavljeno 14.05.2011 ob 23:18
Naredi več za desno nadlaht(ročne uteži) ter manj za levo nadlaht(drži se nazaj oz. naredi le toliko da stimuliraš mišice).
"IF you cant' squat everyday, lift heavy everyday then you are not OVERTRAINED, you are UNDERTRAINED!" - Coach John Broz
Re: Bicepsi     Objavljeno 15.05.2011 ob 11:35
Človeško telo ni simetrično, jaz se s tem ne bi obremenjeval.
Re: Bicepsi     Objavljeno 15.05.2011 ob 14:22
Hvala za odgovore.
Vem, da telo ni simetrično in da je biceps najbolj variabilna mišica v človeškem telesu (v nekaterih primerih nima samo 2 ampak ima lahko do 7 glav). Ampak vseeno, razlika je kar opazna.
Re: Bicepsi     Objavljeno 15.05.2011 ob 14:24
vsadke si daj  hecam se..
sicer pa tko k so ti ze rekli in si tudi sam zaklucil, telo ni simetricno, in ni vredno obremenjevanja.. najvec kar lahko naredis je to, da naredis kaksno serijo vec, oz. povecas tezo za roko ki zaostaja
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov