HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Foto in video
sir prej, sedaj in vprašanje za naprej     Objavljeno 25.01.2009 ob 19:41
Pozdravljeni!

Najprej dve sliki iz leta leta 2003, prva slikana poleti, druga decembra.
Prehrana null. Jedel kar mi je padlo pod roke. Jedel skoz in res vse od junk fooda pa naprej. Povprečno št. B na dan je bilo po mojem okoli 30-70g max. Bil športno aktiven in tu pa tam ročke doma in trebušnjaki. Cca 3x na teden. Poleti se včanil na fitnes v Tivoliju in po cca 3 tednih odnehal, ker mi ni bilo to to.

Potem vmesnih slik nimam, tako da sledita dve sliki, ena spomladi druga iz poletja 2008. Vmesnih sprememb ni bilo kakšnih omembe vrednih. Prenehal sem trenirati leta 2005, leta 2007 sem tudi nekoliko zmanjšal vadbe na teden. Prehrana je še vedno bila čisto na dnu. Da ne pozabim omeniti, jedel sem od sladkarij do hamburgerjev ter pic tu pa tam. In tu se je končalo z aktivnostjo.

Od takrat (začetka jeseni 200 nisem nič več kaj dvigoval uteži niti ničesar.
Sedaj me pa zanima ker sem se odločil do poletja 2009 si narediti iziv. Torej kako priti nazaj v tisto formo iz leta 2003, le z malo več mase sploh na prsih in rokah, bi mi bilo idealno. Kakšen namig? Začel sem od začetka tega leta intenzivno dvigovati uteži 3x tedensko s spliti, kardio 2-3x na teden s trebušnjaki (takrat ko ne delam z utežmi). Nabavil sem si tudi whey in omega3, s katerima začnem naslednji teden. Globlje z dodatki ne želim iti. Pregledal sem že mnogo člankov in vseh nasvetov glede prehrane, tako da sedaj pazim tudi na prehrano. Na podlagi tega sem si sestavil trening, kot sem ga že omenil zgoraj.

Prosim za kakšen nasvet. Če je vprašanje v nepravilnem delu foruma mi prosim prestavite v primeren del. Priložim še "današnje" slike.