HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Razno
Re: Steroidi     Objavljeno 13.05.2014 ob 20:46
Niso vsi steroidi namenjeni grajenju mišic. Zdravniki, ki jih predpišejo poznajo točno količino, vir in način jemanja ter so sigurni, da to posameznik potrebuje in mu ne bo škodovalo.

Nič od zgoraj naštetega ne drži za vsakdanjega fitneserja.
Re: Steroidi     Objavljeno 14.05.2014 ob 11:52
herkul je napisal/a:

To meni ni bilo nikoli jasno... Epo je nek bav bav za splošno populacijo, pa se ga uporablja tudi za zdravljenje. Ali kdo ve, če steroide uporabljajo pr bolnikih, če ne zakaj? Ker poznam gospo, ki bo imela operacijo kolkov in če ne bo migala ji bo upadla mišična masa. Starejši so še bolj nagnjeni k temu. Ali ne bi bilo lažje za njo, če bi ji pomagali s steroidi? Ali kdo ve odgovor? Lp



Steroidi so bili primarno razviti kot zdravila. Večina jih je namenjena zdravljenju hipogonadizma oz. kakšni drugi okvari, ki je vplivala na premajhno lastno produkcijo testosterona.

Ni trajalo dolgo, da so zdravniki opazili neverjetno pozitivne vplive na povečanje moči, mišične mase, vzdržljivosti... Prva asociacija: to bi bilo lahko dobro za šport!

In ker je ravno sovpadalo z obdobjem hladne vojne in zloglasnim tekmovanjem med vzhodom (Rusija, vzh. Nemčija) in zahodom (Amerika), je bil šport ena od aren, kjer so se merile moči (najbrž bolje kot vojno bojišče).
V tej močni želji po simbolični prevladi, se je predvsem na vzhodu precej nediskriminatorno uporabljalo steroide in vsa možna sredstva za povečanje športnih sposobnosti.
Še zdaj je znana izjava trenerja vzhodno-nemških plavalk, ko ga je komentator vprašal po globokih glasovih njegovih plavalk: "Niso tukaj, da bi pele."

V opravičilo lahko rečemo, da takrat niso obstajale longitudinalne študije o dolgoročnih vplivih jemanja dopinških sredstev. Zato se je pretiravalo in športniki so nosili posledice.
Moderni doping je na mnogo višjem nivoju, s stalnim spremljanjem pomembnih krvnih kazalcev in strogim zdravniškim nadzorom. Kljub temu včasih nekatere športnike želja po zmagi premami, da gredo predaleč.
Tu je seveda govora o vrhunskem športu. Kar se dogaja v mainstream fitnesu, kjer vlada črni trg in brez-skrupulozni ljudje zavajajo mlade fante z izdelki, ki niso čisti, ki ne delujejo in ki imajo ob pomanjkanju zdravniškega nadzora lahko izrazite zdravstvene posledice.
Kljub zagroženim kaznim so marže, ki jih zaslužijo na zdravju teh fantov tako visoke, da se jim še vedno splača tvegati.

E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: Steroidi     Objavljeno 24.08.2014 ob 19:54
lep pozdrav, zanima me, če lahko nekdo opiše razliko med delovanjem AS in HGH-ja. zanima me, kaj je bolj škodljivo in kakšna je razlika v delovanju. je smiselno jemati HGH in če, koliko časa traja obdobje jemanja.

prosim, če odpiše nekdo, ki ima objektivno mnenje in nekdo, ki se mu o tem da razglabljati. ne pa osebe, ki s tem nimajo izkušen in so o tem samo brale, tako kot jaz.

Re: Steroidi     Objavljeno 24.08.2014 ob 20:16
Verjetno boš bolj težko odgovor dobil, sploh pa težko da bi se kdo izpostavljal tudi če jemlje steroide, drugače pa stric google najde dobre razlage.

http://www.hgh.org/Steroids-Vs-Human-Growth-Hormone.html

http://www.steroid.com/Human-Growth-Hormone.php

Injekciraš ga v trebuh (podkožo) in ne v mišico. http://www.youtube.com/watch?v=ueX793cPjx4

Kot sem že napisal, na googlu boš res ogromno stvari našel. Fitneserji ponavadi 4 enote na dan tja do pol leta. Draga zadeva.
Re: Steroidi     Objavljeno 24.08.2014 ob 20:57
hvala za odgovor, na googlu sem že veliko prebral ampak sej veš da tam piše veliko takih ki nimajo pojma o tem in so o tem slišal le od znancev itd... raje imam odgovor iz prve roke. hvala še enkrat
Re: Steroidi     Objavljeno 24.08.2014 ob 23:29
Na internetu so kar zanesljivi odgovori ter seveda odgovori tistih, ki so to jemali. V Sloveniji in na forumih boš pa težko našel nekoga, ki ti bo o tem govoril oziroma ne boš. V vsakem primeru je to nekaj kar ni zate =)
Re: Steroidi     Objavljeno 25.08.2014 ob 15:12
Tako kot je predhodnjik napisal. Večina na googlu boš našel od USA uporabnikov, kjer potem po parih prebranih forumih oz. temah nekako zaslediš v katero smer gre zadeva (malo poglej tudi objave in število objav od tistega ki kaj napiše, pa boš hitro izluščil informacije) V SLO je pomoje dosti manj izkušenih uporabnikov, le ti se pa ne izpostavljajo. Edino na youtube pazi...tam je pa res več pacientov, nekateri filmči pa lepo prikazujejo + in - teh zadev.
Re: Steroidi     Objavljeno 13.11.2017 ob 21:49
Mene pa zanima kje dobit dober propionat..Predvsem Testovis ...ker nimam nekih poznanstev ,da bi si lahk to kje zrihtal ,bi prosil za kak namig, kje se da dobit original .., ker si nebi rad naredil več škode z neko fake zadevo preko interneta...Če mi lahk kdo kako pomaga,bi bil zelo hvaležen,če ne pa tud ni panike...ps...pa nisem nek mulc, ki se prehranjuje z junk food-om in nima blage veze ...imam vse poštimano glede treninga in prehrane tako da...
psionic
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov