Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
THE Nutrition
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 22.05.2014 ob 12:52
Hej. Malček več kot pred 3 tedni sem se včlanila v nutrition club in opravila prvi nakup v eni izmed vaših poslovalnic. Še vedno nisem dobila na dom nutrition kartice in revije. Zanima me ali je prišlo do kašnih zapletov pri pošti ali imate določena obdobja v mesecih ko to pošiljate? Se že veselim članske kartice pa revije tako da sem mogla vprašat hvala.lp
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 22.05.2014 ob 15:18
Kartice pošiljamo 1krat mesečno v začetku vsakega meseca.
Če nisi dobila revije, potem je možno, da smo že pred tem naredili izvoz članov, ki so v zadnjih 6 mesecih pri nas opravili nakup. To je bila namreč podlaga za prejemanje revije.

Pogosto pa so nam stranke tudi povedale, da jo je poštar nekam dal, ker je ni mogel stlačiti v nabiralnik, ali pa jo je kdo od domačih vrgel stran/založil, ker je mislil, da so reklame..
Preveri še te opcije.
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 12.06.2014 ob 19:43
Merice so v vseh produktih ne? Da vem, ce grem iskat v skatle al ne.
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 12.06.2014 ob 20:23
Merice so v vseh produktih

Vzemi kakšno kuhalnico in malo pobrskaj.
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 22.07.2014 ob 08:26
Bom doal še svojih 5 centov.

Amino Whey:
+ odlična struktura
+ čudoviti okusi (mogoče mi edino gozdni sadeži ne ustrezajo)

Moj prvi nakup v THE od proteinov so bili prav ti proteini. Se odlično mešajo so prave strukture in vsebujejo vse prave vrednosti.
Pogrešam mogoče še kak okus. Recimo banana.


Ketonic:
+ odlična struktura
+ čudovita okusa

No tole je bil pa šok po nakupu. Pozitiven seveda .
V blender kot ponavadi dodam 2,5dcl vode in dve merici proteinov (priznam, nisem bral navodil). Kar naenkrat mešalnik neha delat in pomislim, da bo potreben nakup novega. Ampak ne . Odprem pokrov in vidim gosto zmes. Se samo veselo nasmejim in rečem po toliko "kantah", ki sem jih kupil v svojem življenju pri konkurenci končno naletim na gostoto, ki jo občudujem. Ti proteini imajo dva čudovita okusa in so resnično fenomenalni. Poleg normalnega uživanja jih uporabljam še pri pripravi palačink in sladoleda.
Pogrešam mogoče edino še kak nov okus. Recimo banana

V THE sem poleg proteinov kupil še arašidovo maslo, BCAAjke, omega3, čokoladice, pre workout izdelke etc. etc.... in moram reč, da sem bil zadovoljen z vsakim opravljenim nakupom.

Največja dodana vrednost in eden večjih razlogov, da sem se vključil v vašo skupnost je uporabnik THE Nutrition. Rad bi samo podal (kdorkoli se že skriva za tem nick-om) vsa čast za vsak odgovor, ki ga podaš oz. podate.
Vsak post je resnično profesionalno dodelan (pa čeprav se nekje že n-krat premlemva ena in ista stvar). Toliko pametnih, pozitivnih in dobro mišljenih postov kot pridejo s tvoje/vaše strani še nisem opazil na nobenem forumu. S tvojimim oz. vašim znanjem sem svoje znanje podkrepil še za nekaj nivojev. Kapa dol za vse.

Lp, M
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 22.07.2014 ob 11:12
Hvala

Odgovarjam tudi na Facebook-u
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 05.08.2014 ob 12:06

Danes smo prejeli na email kometar, ki bi ga radi delili z vami, saj bo pojasnil nekatere stvari, ki so vas morda kdaj zmotile.
(*tole je copy-paste)

"Lep pozdrav. Vsakič,ko prebiram oglase na spletu se mi pojavijo dvomi o določenih izdelkih oziroma o akcijah le teh.

Vašo prodajalno(sem namreč član) sem,kar nekajkrat obiskal in opravil nakup(ponavadi za okoli 50 evrov, evro gor ali dol) a se mi še ni zgodilo,da bi me prodajalec obvestil o katerikoli akciji ali pa mi,v kolikor sem ta znesek presegel ponudil omenjeni izdelek v akciji.

Pogosto se dogaja tudi,da fantje niso v celoti seznanjeni z izdelki,kar pripomore k slabi ali pa napačni osveščenosti stranke. Poznavanje kemijsko fizioloških procesov v telesu je ključno za pomoč in svetovanje strankam.Debate v načinu:" to vzameš takrat ali tega ne smeš ali to je boljše,ker..."so na ravni debate ob kavi.

Naj bo moja kritika konstruktivna,navsezadnje so strokovni članki,ki jih prebiram na dostojni ravni,želim samo,da bi vsaj podoben nivo osvojili tudi fantje-dekleta, ki te izdelke prodajajo."

Lp Kris


Odgovor THE Team:
"Živjo Kristian

Najprej hvala za konstruktivno kritiko. Je vedno dobrodošla, saj le tako lahko postanemo boljši.

Pa pojdimo po vrsti.

1. Darila, Akcije, Posebne ponudbe

Veljajo za vse kupce. Vedno.
Vendar pa obstajajo pravila, pod katerimi se do teh ugodnosti pride. Nekatera delujejo avtomatsko, torej brez da bi kupec moral karkoli narediti, da bi ugodnost izkoristil
Primer: 3 izdelke, ki so jih uporabniki na THE Forumu izbrali v MESEČNO AKCIJO -40% avtomatsko kupuješ po znižani ceni - ne glede na to, če veš, da so v akciji oz. če pri nakupu v trgovini to prodajalcu omeniš, ali ne.

Druge ugodnosti pa ne veljajo avtomatsko.
Primer je ravno darilo ob nakupu oz. PROMOCIJSKA KODA, kjer je potrebno na spletu vpisati trenutno aktualno kodo oz. v trgovini to kodo povedati prodajalcu.
Koda kot darilo je namenjena našim zvestim strankam, ki nas spremljajo preko vsaj enega od naših glavnih 3 komunikacijskih medijev: THE Forum, THE Nutrition Facebook stran in E-mail, kjer o kodi vedno obvestimo.

Da bi naši uporabniki natančno vedeli, katere so vse ugodnosti, ki jim pripadajo kot članom THE Nutrition Kluba ter kako jih koristiti, smo sestavili tudi seznam 10 Glavnih Ugodnosti, kjer je vse natančno opisano (plakat visi tudi v vsaki trgovini).

2. Svetovanje na prodajnih mestih in na spletu
Naše poslanstvo je izobraževati ljudi o zdravem in aktivnem načinu življenja!
Za to smo razvili več kanalov, kjer lahko našim zvestim uporabnikom omogočimo dostop do kvalitetnih informacij - da si lahko vsakdo izbere tisti kanal informacij, ki mu najbolj ustreza.

Kanali, kjer dnevno svetujemo:
- THE Nutrition Facebook stran (klikni LIKE in vprašaj)
- THE Forum
- Email
- Fizične trgovine


Brezplačni viri informacij:
- Blog
- Članki
- Revije


Naša želja je vedno ponuditi kvalitetno informacijo, ki uporabniku prinese dodano vrednost in mu pomaga doseči njegov cilj.

Na spletu imamo stalni THE Team, ki svetuje že vrsto let, tako da nam tam kvalitetno svetovanje ponavadi uspe. Težava se včasih pojavi v trgovinah, in sicer zakaj?

Po Sloveniji je 13 THE Nutrition trgovin. V njih večinoma delajo strokovno dobro podkovani prodajalci, ki imajo več let izkušenj na tem področju.
Težava se pojavi, ko se zaposli nov prodajalec, ki na začetku nima dovolj znanja, da bi v vsaki situaciji lahko ponudil kvaliteten odgovor. Zato je ena od glavnih nalog, ki si jih zadajo glavni prodajalci, da vajence čim prej izučijo. Učna krivulja pa je različna.

Če se vam kdaj zgodi, da z odgovorom na vprašanje niste bili zadovoljni, se pozanimajte, kdaj je v trgovini glavni prodajalec in se vrnite takrat. Lahko pa se obrnete tudi na katerega od ostalih zgoraj naštetih kanalov."

Hvala za razumevanje.

Be THE Best
THE Nutrition Team


p.s. Če imate še kakšne želje/ pripombe, nam jih prosim pustite v komentarjih in jih bomo poskusili pojasniti.


E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 19.11.2014 ob 19:26
Najlepša hvala za knjižico zdravih receptov, ki me je danes pričakala v poštnem nabiralniku!
Lepo presenečenje
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 19.11.2014 ob 22:53
Super.. za to knjižico smo se ekstra potrudili
Še posebej pohvale našemu novemu članu THE Team-a Juretu, ki je bil glavni kuhar!

Knjižica je mišljena kot priročnik za v kuhinjo. Vsakič, ko si brez ideje za zdrav obrok oz. se ti ne da delati "spet istega obroka", si jo na hitro prelistaš in najdeš nekaj okusnega zate.

Pri večini receptov smo se držali tudi KISS pristopa (Keep It Simple Stupid , tako da je večina receptov zelo enostavnih in priročnih tudi za tiste, ki nimajo tako izpiljenih kuharskih veščin
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45
Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php
Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja
Re: KRITIKE, POHVALE, ŽELJE, PRIPOMBE     Objavljeno 12.11.2017 ob 17:17
Zdravo
Danes sem hotel preko spleta naročiti Whey natural 2kg, torej veliko pakiranje.
Ups, GA NI! samo malo pak.

Lp. R
Sex, Training, Rest, Eat, Sleep
Copyright 2010-2018 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov