HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehranski dodatki in dopolnila
Kam z starimi prehranskimi dodatki?     Objavljeno 16.04.2018 ob 17:40
Pozdravljeni!

Včeraj sem malo pospravljal in naletel na stare prehranske dodatke, ki jih takrat nisem dokonca porabil in sicer gre za kapsule The omega3, The vitamin ter fatburnerji. Nikoli še nisem imel situacije, da jih dejansko moram vrčt vstran, saj sem vedno porabil dokonca . Rok uporabe je potekel že 2 leti nazaj ( Marec, 2016 ) pa čeprav od takrat niso ble več odprte in preluftane.

Zanima me, kam jih je najbolj varno odvrčt? Lahko bi bil, da ne rečem kaj in bi jih preprosto vrgel med navadne smeti, ampak hočem to zrihtat na najbolj varen možen način, saj gre za odpadne zdravila/dodatke. Nimam pojma, če take zadeve sprejmejo v kakih lekarnah ali kam naj s tem?

Hvala.
Marko
Re: Kam z starimi prehranskimi dodatki?     Objavljeno 18.04.2018 ob 17:27
brez kompliciranja lahko odvržeš tole v smeti med ostale odpadke, ker ne boš naredil nobene škode. Poleg tega so tole prehranski dodatki, ki se enačijo kot prehrana in ne zdravila...
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: Kam z starimi prehranskimi dodatki?     Objavljeno 19.04.2018 ob 23:15

[quote="Boštjan_Eferl"] brez kompliciranja lahko odvržeš tole v smeti med ostale odpadke, ker ne boš naredil nobene škode. Poleg tega so tole prehranski dodatki, ki se enačijo kot prehrana in ne zdravila...



Za omega3 sem tako tudi mislil, ker je konec koncev samo ribje olje.. nisem pa bil ziher za ostali dve stvari Hvala za odgovor!
Marko
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov