HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Prehranski dodatki in dopolnila
kaj jemati za izgubo maščobe in pridobitev mišične mase     Objavljeno 01.02.2018 ob 07:10
moje ime je niko star sem 16 visok 192cm in težek 104kg.

v septembru sem imel 120kg zato sem se odločil da bom spremenil moj izgled do decembra sem samo zmajnšal prehrano v januarju pa zacel hoditi v fitnes pri stricu. skrbi me ker odkar hodim v fitnes ne izgubljam nič več kilogramov moja prehrana ni prav striktna saj si nimam denarja ne jem sladkorja ter kruha in pa tudi veliko bolj lačen sem odkar hodim v fitnes. nasljeden teden bom iz 3 krat na tedensko prešel 4 krat ( vaje v fitnesu) in začel bom tekat. zanima me kaj bi mi priporočali od vaših izdelkov za izgubo maščobe in povečavo mišične mase. ker imam štipendijo si lahko privoščim zapravit 50-60€.
HVALA ZA KAKERŠEN KOLI NASVET

lp.
vuk
Re: kaj jemati za izgubo maščobe in pridobitev mišične mase     Objavljeno 05.02.2018 ob 11:56
Pozdravljen na forumu, lepo da si se odločil narediti nekaj zase.

Vedeti moraš, da se napredek čez čas zaustavi če delaš nekaj časa po istem sistemu. Zato je potrebno vedno uvajati spremembe pri treningu in tudi pri prehrani. Sedaj ko boš dodal še en trening boš s tem že naredil spremembo in boš ponovno napredoval.

Kako se sedaj prehranjuješ, malo opiši obroke za lažjo predstavo.

Potrebno je še omeniti, da po začetni fazi ne moreš hkrati izgubljati kg in pridobivati mišično maso. Sploh pri starosti 16 let so tvoji hormoni šele začeli delovati, da so izpolnjeni sploh pogoji za pridobivanje mišične mase. V osnovi moraš za pridobivanje mišične mase ustvariti kalorični presežek. Za izgubo maščobe pa moreš ustvariti kalorični primanjkljaj. Če imaš odvečne kg bi ti svetoval da se najprej lotiš izgube telesne maščobe šele nato fazo mišične mase.
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: kaj jemati za izgubo maščobe in pridobitev mišične mase     Objavljeno 20.11.2018 ob 05:50
Zivijo,
Moje ime je Tadej in imam problem. Drugo leto obiskujem fitnes. Moja prehrana je bila zelo raznolika, po treningu pa sem vedno popil tudi Whey beljakovine. Problem je nastal letos, ko sem dobil ze dva napada putike - oteceno in bolece koleno.
Sedaj se drzim diete, da zbijem vsebnost purinov in secne kisline v sebi, kar pomeni, da skoraj ne jem mesa. Posledicno sem shujsal (kar je OK) ampak seveda izgubljam tudi misicno maso in izgubljam na moci.
Moje vprasanje za vas je, kaj naj vzamem npr. po treningu, da ne bi izgubljal misicne mase ampak le mascobo.
Lp
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov