HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Re: THE TEAM 2015 - jesen     Objavljeno 27.10.2015 ob 20:56
Za mano sta še dve tekmi ibff Universe in International. Tekmovala sem v kategoriji miss fitness model teen in uvrstila sem se, na obeh tekmah na prvo mesto. Zelo sem vesela, da sem letos imela možnost se udeležit vseh tekmovanj in zato bi rada izkoristila ta trenutek, za se zahvalit the nutrition za njihove vrhunske izdelke, ki sem jih uporabljala čez celotne priprave kot so the amino whey, x3m shredxx, the L carnitine and green tea in the bcaa... kateri so me pripeljali do super rezultatov. Največje zahvale pa seveda grejo, trenerju Duškotu Madžaroviču kateri me je podpiral in mi stal ob strani ves čas ... Hvala the nutrition najboljši ste!

Valentina Aleksič
Re: THE TEAM 2015 - jesen     Objavljeno 27.10.2015 ob 22:01
To je bilo moje prvo tekmovanje. Priprave so trajale dobrih osem mesecev. V tem času sem krepko preoblikoval svoje telo in izgubil veliko kilogramov (20kg). S samim nastopom sem kot novinec na tem področju zelo zadovoljen.

Dosegel sem: 4. Mesto v kategoriji Mr. Fitness – IBFF International
4. mesto v kategoriji Mr. Physique – IBFF International
5. Mesto v kategoriji Mr. Fitness – IBFF Universe
9. Mesto v kategoriji Mr. Physique – IBFF Universe

Za prvič je bilo tekmovanje zame zelo uspešno.
Na tej poti mi nikakor nebi uspelo brez najboljšega trenerja Duska Madzarovica in najboljših dodatkov THE NUTRITIONA. Med pripravami sem uporabljal The Best izdelke kot so: THE AMINO WHEY, THE BEAST, THE FAT BURNER, THE LIVER, THE BCAA, THE L-CARNITINE + GREEN TEA, THE VITAMIN STRONG, THE OMEGA 3...
Sedaj pa že kujem načrte za naprej in se s pomočjo THE NUTRITION izdelkov pripravljam na novo sezono.
BE THE BEST