HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Re: Marko Franko, Zmagovalec Amino Whey Preobrazbe 2015     Objavljeno 23.03.2015 ob 16:26
Letos se prvič izvaja tudi Amino Whey Preobrazba.
Za razliko od X3M Shredxx Preobrazbe (ki se izvaja vzporedno), bo THE Team pripravljal 2 fanta, ki ne bosta hujšala, temveč bosta poskusila do poletja 2015 narediti izklesano postavo.


Spodaj so slike iz prvega sestanka, ki je potekal v Kopru pri trenerju iz THE Team-a, ki bo nosil glavno odgovornost za uspeh projekta: naš Duško "Dule" Madžarovič!
Fanta bi bila težko v boljših rokah kot pri človeku, ki je večkratni državni in svetovni prvak v fitnesu in bodibildingu in je v temu poslu že preko 25 let.
Lahko bi rekli, da Dule razume znanost in prakso, kako iz majhnih mišic nastanejo velike

To je DNEVNIK Marka Franka, ki je bil v preobrazbo izbran med več kot 950 kandidati

Marko bo v dnevniku beležil potek svoje preobrazbe, Kakšne cilje sta si zastavila s trenerjem, kaj se je novega naučil in kako se metode izkušenega profesionalnega trenerja razlikujejo od metod, ki jih slišiš po fitnesih oz. prebereš na spletu.

Osebni trenerji so dragi.
Kvalitetni osebni trenerji so še dražji.
Ta dnevnik je priložnost za vse, ki si osebnega trenerja ne morejo privoščiti, da iz prve roke izvejo, kako tak proces izgleda, kakšen je trening, kakšna je prehrana, kakšni so dodatki.. in morda kakšna mala tajna velikih mojstrov, ki je ne najdeš drugje.

Marko nam je potrdil, da bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja. Gotovo pa bo vesel tudi vsake spodbudne besede, saj ga čaka pri Duletu težka šola

DNEVNIK JE NAMENJEN VAM, BRALCEM. Upamo, da bo za vse poučen in da boste od njega čim več odnesli.

Vaš THE Nutrition Team


p.s. Izbor za naslednjo Amino Whey Preobrazbo bo potekal predvidoma že letos, tako da nas spremljajte na forumu in facebooku ter preko naših tedenskih email sporočil, kjer bomo o vsem obveščali.

Na spodnji sliki pa nekaj dodatne motivacije za vse, ki razmišljate o prijavi: THE Nutrition bogati paket 6 najpomembnejših izdelkov V SKUPNI VREDNOSTI 220€.
Vsak svojega sta dobila oba srečna izbranca: Matej Jereb in Marko Franko