HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Anitin DNEVNIK (Anita Petrovič, Zmagovalka X3M Shredxx 90-dnevne preobrazbe)     Objavljeno 05.11.2014 ob 21:38
To je Anitin DNEVNIK.

V Ljubljani v Šiški je doma simpatična 28-letnica Anita.
Njeno življenje je bilo v mladosti postavljeno na glavo, ko je pri 16ih rodila svojega prvega otroka in postala mamica. Z vsemi odgovornostmi, na katere še ni bila pripravljena.

Že od nekdaj je bila debelušna, vendar je v tem času pridobila kar 40 kilogramov. Potem se ji je nekaj časa zdelo, da hujša in na prvi dan službe si je želela obleči svoje najljubše hlače. Razočaranje, ko jih ni mogla spraviti nase, je bilo veliko.
Pojavile so se tudi zdravstvene težave z zatekanjem nog. Naredila se je velika rana, katero je morala že dvakrat operirati.

Od takrat naprej so se ji kilogrami nezadržno kopičili.
Kmalu je ugotovila, da diete iz raznih revij in portalov ne delujejo, ker so samo začasna stvar, ki prinaša kratkoročne rezultate.

Anita: "gledaš svoje življenje kot bi bil v filmu, kot bi opazoval življenje nekoga drugega. Rad bi nekaj spremenil in veš da bi moral.. vendar tega ne storiš."

Anita želi narediti spremembo za celo življenje. Ima 11-letno hčerko, ki ji pomeni vse. Rada bi ji bila za zgled. Pokazati, da je prav, da človek živi aktivno in zdravo življenje, ne sedi doma pred televizijo in je čips.

Sedaj zelo resno razmišlja celo o operaciji za zmanjšanje želodca.
Naš skupni cilj je, da ta operacija ne bo potrebna!


Anita bo preko svojega dnevnika poskusila z vami deliti svojo preobrazbo, ki bo zanjo lahko pomenil veliko prekretnico v življenju.
Vesela bo vaših komentarjev podpore in kot zelo zgovorna in vesela oseba, bo tudi rada odgovorila na vaša vprašanja.

Zaželimo ji srečo v komentarjih!

*Anita pred preobrazbo
(169 cm , 145 kg)