HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Denis Ibrišimović - mali nogomet     Objavljeno 16.06.2010 ob 13:15
THE Nutrition športnikom se je pridružil profesionalni igralec malega nogometa iz Ljubljane - DENIS IBRIŠIMOVIČ

O MENI:

Sem Denis Ibrišimović, rojen 07.07.1976 v Ljubljani.

Že kot deček, sem otroško igro zamenjal z igranjem nogometa, zato je nogometno igrišče kluba Ilirija postal moj drugi dom.
S sedmimi leti sem tudi sam postal član nogometnega kluba Ilirija, kjer sem igral za vse starostne kategorije do članov. Pot me je pri 18-ih letih peljala v Avstrijo, kjer sem se preizkusil v nižje ligaških klubih, nato pa prestopil v nogometni klub Domžale, s katerimi sem se uvrstil v prvo ligo.

V nadaljevanju moje športne kariere, sem se odločil za mali nogomet, saj me  je ta vse skozi navduševal.
Leta 1999 se mi je ponudila priložnost, da se v malem nogometu tudi preizkusim.

Zaigral sem v klubu Litija s katerim sem osvojil  5 naslovov državnih prvakov, 3 pokalne naslove ter 1 super pokalni naslov.

Znanje in izkušnje, ki sem jih pridobil z igranjem v prvi malo nogometni ligi v domovini so mi vzbudile željo, da se v malem nogometu preizkušam še v tujini.
Leta 2004 sem postal član kluba MNK Split Gašperov in z njimi osvojil državni naslov.
Po uspešni sezoni v tujini, sem se znova vrnil v Slovenijo in zaigral v klubu Gib Beton in s fanti osvojil naslov državnega prvaka.
Poleg rednega državnega prvenstva sem bil velikokrat udeležen na turnirjih malega nogometa, tako doma, kot v tujini. Mojo igro je prav na turnirju na Hrvaškem opazil direktor malo nogometnega kluba Gospić v katerem sem leta 2007 zaigral in v obdobju dveh let osvojil državni in pokalni naslov.

V vsem tem času, pa sem bil tudi Slovenski reprezentant, kjer sem zbral 47 nastopov, 19 zadetkov in uspešno igral na Evropskem prvenstvu leta 2003 v Italiji.

Ko sem pri svojih 32-ih letih osvojil že skoraj vse naslove, sem začel razmišljati, da bo kmalu prišel čas, ko bo moje malo nogometne kariere konec, a kot nalašč, se mi je kot nov izziv  pokazala priložnost, da pomagam drugo ligaškemu klubu Casino Safir do uvrstitve v prvo ligo in to mi je tudi uspelo.

Če bi me danes vprašali, kako gledam in ocenjujem svojo športno kariero, bi dejal takole:
» Vsako tekmo, ne glede v katerem klubu sem igral, sem igral s srcem, z veliko ljubeznijo do tega športa in prav zagotovo je bil trud nagrajen z uspehi, ki sem jih dosegel.«
Mali nogomet je moja velika strast, zato  bom tudi tedaj, ko bo mojega aktivnega igranja konec ostal njegov zvesti oboževalec.


Naj omenim, da mi je skozi kariero zelo pomagala zdrava in urejena prehrana. Zadnja  leta pa uporabljam znamko THE Nutrition.