• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek Magnezij – najpomembnejši mineral današnjega časa Magnezij spada v skupino mineralov in je zelo pomemben za naše telo, saj ohranja zdravje in vitalnost našega telesa. V današnjem času so potrebe po magneziju povečane, saj ga potrebujemo več kot ga lahko zaužijemo s prehrano. Predvsem telesno aktivni posamezniki bi ga morali redno dodajati k svoji vsakodnevni prehrani.
Članek 8 znakov, da ima tvoje telo pomanjkanje beljakovin Beljakovine so zelo pomemben gradnik v naši prehrani, ne samo iz vidika oblikovanja telesa ampak tudi iz zdravstvenega vidika. Beljakovine obnavljajo naše celice in tkiva ter skrbijo za regeneracijo telesa.
Članek Vpliv uživanja jajc na naše telo Jajca so bila dolgo časa ožigosano živilo, ki povzroča negativne učinke na naše zdravje.
Članek Vse o sirotkinih (Whey) beljakovinah V svetu športa in športne prehrane skoraj ni več posameznika, ki še ni slišal za sirotkine beljakovine (whey proteine). Obstajajo pa še veliko posameznikov in staršev, ki se kar zmrazijo, ko slišijo besedo »proteini«, saj so mnenja da gre za nekaj nevarnega in prepovedanega, ki škoduje telesu. Temu seveda ni tako, saj gre vendar zgolj za beljakovine v prahu.
Članek 7 koristnih nasvetov za zdravo življenje Zakaj ne bi živeli zdravo in kvalitetno, brez zdravstvenih težav. Upoštevajte 7 enostavnih in koristnih nasvetov. Kaj je potrebno vse upoštevati za zdrav način življenja si lahko prebereš v nadaljevanju.
Članek Miti o fitnesu, ki še vedno krožijo med populacijo Zaradi poplave informacij in tudi popačenih informacij nastajajo takšni in drugačni miti s katerimi se v fitnesih, telovadnicah ali med pogovorom s prijatelji srečujemo na vsakem koraku. Danes bomo razbili še nekaj mitov, ki so globoko zakoreninjeni v miselnosti nekaterih posameznikov.