• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek 8 znakov, da ima tvoje telo pomanjkanje beljakovin Beljakovine so zelo pomemben gradnik v naši prehrani, ne samo iz vidika oblikovanja telesa ampak tudi iz zdravstvenega vidika. Beljakovine obnavljajo naše celice in tkiva ter skrbijo za regeneracijo telesa.
Članek Vpliv uživanja jajc na naše telo Jajca so bila dolgo časa ožigosano živilo, ki povzroča negativne učinke na naše zdravje.
Članek Vse o sirotkinih (Whey) beljakovinah V svetu športa in športne prehrane skoraj ni več posameznika, ki še ni slišal za sirotkine beljakovine (whey proteine). Obstajajo pa še veliko posameznikov in staršev, ki se kar zmrazijo, ko slišijo besedo »proteini«, saj so mnenja da gre za nekaj nevarnega in prepovedanega, ki škoduje telesu. Temu seveda ni tako, saj gre vendar zgolj za beljakovine v prahu.
Članek 7 koristnih nasvetov za zdravo življenje Zakaj ne bi živeli zdravo in kvalitetno, brez zdravstvenih težav. Upoštevajte 7 enostavnih in koristnih nasvetov. Kaj je potrebno vse upoštevati za zdrav način življenja si lahko prebereš v nadaljevanju.
Članek Miti o fitnesu, ki še vedno krožijo med populacijo Zaradi poplave informacij in tudi popačenih informacij nastajajo takšni in drugačni miti s katerimi se v fitnesih, telovadnicah ali med pogovorom s prijatelji srečujemo na vsakem koraku. Danes bomo razbili še nekaj mitov, ki so globoko zakoreninjeni v miselnosti nekaterih posameznikov.
Članek Ortoreksija - zasvojenost z zdravo prehrano Verjetno ste že slišali za motnje hranjenja kot so anoreksija in bulimija. Splošni populaciji manj znana motnja hranjena pa je ortoreksija. Ta motnja se je razvija predvsem pri ljudeh, ki se želijo prehranjevati čim bolj zdravo. Tudi nekateri fitneserji in športniki so izpostavljeni tej motnji. Več o vsem tem v nadaljevanju.