• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek NAMEDSPORT beljakovinske in energijske čokoladice NAMEDSPORT je Italijanska blagovna znamka športne prehrane. Njihovo poslanstvo in vizija so predvsem kvalitetni izdelki z poudarkom na naravni kvaliteti. NAMEDSPORT je tudi uradni sponzor kolesarske dirke po Italiji Giro d'Italia 2016. Njihov moto je »Stay Trained!« - ostanite trenirani in z njihovimi prehranskimi dopolnili in dodatki vsekakor to tudi boste.
Članek NAMEDSPORT energijski napitki in geli NAMEDSPORT je Italijanska blagovna znamka športne prehrane. Njihovo poslanstvo in vizija so predvsem kvalitetni izdelki z poudarkom na naravni kvaliteti. NAMEDSPORT je tudi uradni sponzor kolesarske dirke po Italiji Giro d'Italia 2016. Njihov moto je »Stay Trained!« - ostanite trenirani in z njihovimi prehranskimi dopolnili in dodatki vsekakor to tudi boste.
Članek Napitki med vadbo Pravilno izbrani napitki in dodatki ugodno vplivajo med vadbo na nivo energije in preprečujejo utrujenost. Med športno aktivnostjo telo ves čas porablja snovi, ki mu omogočajo delovanje. Zato je dobro poskrbeti za optimalen vnos ustreznih hranil.
Članek »Zaslužene« zmage V športu se zelo pogosto uporablja besedna zveza »zaslužena zmaga«. Precej manj pogosto pa se uporablja fraza »nezaslužena zmaga«. Ker smo ravno sredi EP v nogometu, smo skoraj dnevno priča komentarjem o zasluženih in pravičnih rezultatih.
Članek Uspeh in trdo delo Večina uspešnih ljudi trdi, da je za uspeh na katerem koli področju najbolj pomembno trdo delo. Vendar pa je to žal samo potreben, ne pa tudi zadosten pogoj.
Članek Naravna poživila V dosedanjih člankih o športni prehrani smo že kar nekaj povedali o osnovnih mikro in makro hranilih (vitaminih, beljakovinah (proteinih), ogljikovih hidratih in maščobah), ki vplivajo predvsem na regeneracijo športnikov po treningih in tekmah. V tem članku pa bomo predstavili sestavine, ki vplivajo direktno na izboljšanje nekaterih telesnih sposobnosti.