• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek NAMEDSPORT beljakovinske in energijske čokoladice NAMEDSPORT je Italijanska blagovna znamka športne prehrane. Njihovo poslanstvo in vizija so predvsem kvalitetni izdelki z poudarkom na naravni kvaliteti. NAMEDSPORT je tudi uradni sponzor kolesarske dirke po Italiji Giro d'Italia 2016. Njihov moto je »Stay Trained!« - ostanite trenirani in z njihovimi prehranskimi dopolnili in dodatki vsekakor to tudi boste.
Članek NAMEDSPORT energijski napitki in geli NAMEDSPORT je Italijanska blagovna znamka športne prehrane. Njihovo poslanstvo in vizija so predvsem kvalitetni izdelki z poudarkom na naravni kvaliteti. NAMEDSPORT je tudi uradni sponzor kolesarske dirke po Italiji Giro d'Italia 2016. Njihov moto je »Stay Trained!« - ostanite trenirani in z njihovimi prehranskimi dopolnili in dodatki vsekakor to tudi boste.
Članek Napitki med vadbo Kako napitki med vadbo vplivajo na energijo in nastop utrujenosti? Med športno aktivnostjo telo ves čas porablja snovi, ki mu omogočajo delovanje.
Članek Naravna poživila V dosedanjih člankih o športni prehrani smo že kar nekaj povedali o osnovnih mikro in makro hranilih (vitaminih, beljakovinah (proteinih), ogljikovih hidratih in maščobah), ki vplivajo predvsem na regeneracijo športnikov po treningih in tekmah. V tem članku pa bomo predstavili sestavine, ki vplivajo direktno na izboljšanje nekaterih telesnih sposobnosti.
Članek Maščobe-kontroverzno hranilo Še pred nekaj desetletji strokovnjaki za športno prehrano niso pripisovali posebnega pomena maščobam. Veljalo je enostavno pravilo: športnik naj uživa čim manj maščob in čim več ogljikovih hidratov.
Članek Ogljikovi hidrati - najboljše gorivo Večina športnikov ve, da mora njihova prehrana vsebovati več ogljikovih hidratov kot maščob in beljakovin. Zelo redki pa vedo, da je za optimalen športni rezultat ključen tudi tip, količina in časovni razpored vnosa teh snovi.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja