• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek 5 nasvetov za poletno definicijo za moške Pri hujšanju in oblikovanju telesa veliko moških dela še vedno napake, ki jih oddaljujejo od napredka. Zato smo pripravili 5 ključnih nasvetov za lepo poletno postavo.
Članek 5 ključnih nasvetov za lepo poletno telo za ženske Predstavljamo ti 5 ključnih nasvetov, da boš v kopalkah videti enostavno top!
Članek Kako shujšati: 10 najpogostejših napak (6. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Hujšanje je dolgotrajen proces in uspešno hujšanje je povezano s spremembo življenjskega sloga. V članku si lahko prebereš kaj je 10 najpogostejših napak, ki zavirajo tvoj napredek pri hujšanju.
Članek Trimesečni plan treningov za ženske (5. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Brez ustreznega plana treninga lahko pozabiš na rezultate. Zato smo posebej za ženske pripravili začetni in nadaljevalni plan treninga, ki ti bo v kombinaciji z načrtom prehrane dal dolgoročne rezultate pri hujšanju. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Trimesečni plan treningov za moške (4. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Brez ustreznega plana treninga lahko pozabiš na rezultate. Zato smo posebej za moške pripravili začetni in nadaljevalni plan treninga, ki ti bo v kombinaciji z načrtom prehrane dal dolgoročne rezultate pri hujšanju. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za ženske (3. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Za dolgoročne rezultate pri hujšanju je potreben pravilen pristop. Zate smo pripravili 3-mesečni jedilnik za zdravo hujšanje za ženske. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja