• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek Telesni tipi in prehrana Verjetno ste se že kdaj zavzeli, da smo si ljudje med seboj različni. Vizualno gledano si nismo različni samo po višini, starosti in barvi kože ampak tudi po konstrukciji. Nekateri so vitke postave, drugi bolj čokate, spet drugi so nekaj vmes. Ljudje se med seboj razlikujemo po telesnih tipih. V nadaljevanju si oglejmo kateri so trije glavni telesni tipi in kakšna prehrana je primerna za določen telesni tip.
Članek Ketonska dieta - slabosti, pomanjkljivosti, prednosti Ketonska dieta je obnorela večino populacije. Večina, ki prisega na ketonsko dieto meni, da je to za njih ultimativna in univerzalna rešitev, ki pomaga izgubiti odvečne kilograme ter izboljša zdravje ter počutje. Pa je temu res tako? Kaj so prednosti, slabosti in morebitne koristi takšnega prehranjevanja boste izvedeli v članku.
Članek Hujšanje in zdrava prehrana: Zakaj se prenajedamo? (2. del) V članku bomo spoznali dejstva zakaj se prenajedamo in kako določena hrana vpliva na naše možgane, da jemo vedno več ter zakaj naše telo začne skladiščiti telesno maščobo.
Članek Hujšanje in zdrava prehrana: Zakaj se prenajedamo? (1. del) Veliko krat lahko med pogovorom med znanci, prijatelji in sorodniki kadar tema nanese na hujšanje in zdravo prehrano zasledite znamenita stavka kot sta "jej manj" in "vse je v glavi" večina trdi, da se lahko prepričamo sami koliko hrane lahko pojemo. Pa je temu res tako? Preberi si članek zakaj pride do tega in kaj lahko storiš.
Članek Hujšanje: 5 najpogostejših napak V poletnih mesecih si vsak želi imeti čim lepšo postavo. Nekateri že pridno trenirajo celo leto in so pred poletnimi meseci samo še malenkost zaostrili prehrano ter povečali količino treninga. Nekateri pa so se ali pa se bodo hujšanja lotili v zadnjem trenutku. Prav ta skupina ljudi, ki se srečuje s hujšanjem in oblikovanjem postave v zadnjem trenutku dela največje napake pri hujšanju.
Članek Izdelki za hujšanje – top 5 Poletje je že skoraj pred vrati in večina je že v fazi, da bo izpilila svojo formo za na plažo. Poleg diete in treningov so za uspešno oblikovanje telesa pomembni tudi izdelki za hujšanje, ki pripomorejo k učinkovitejšemu ter hitrejšemu rezultatu. V današnjem članku bomo govorili o tem kateri so tisti top izdelki za hujšanje.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja