• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek Kako shujšati: 10 najpogostejših napak (6. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Hujšanje je dolgotrajen proces in uspešno hujšanje je povezano s spremembo življenjskega sloga. V članku si lahko prebereš kaj je 10 najpogostejših napak, ki zavirajo tvoj napredek pri hujšanju.
Članek Trimesečni plan treningov za ženske (5. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Brez ustreznega plana treninga lahko pozabiš na rezultate. Zato smo posebej za ženske pripravili začetni in nadaljevalni plan treninga, ki ti bo v kombinaciji z načrtom prehrane dal dolgoročne rezultate pri hujšanju. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Trimesečni plan treningov za moške (4. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Brez ustreznega plana treninga lahko pozabiš na rezultate. Zato smo posebej za moške pripravili začetni in nadaljevalni plan treninga, ki ti bo v kombinaciji z načrtom prehrane dal dolgoročne rezultate pri hujšanju. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za ženske (3. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Za dolgoročne rezultate pri hujšanju je potreben pravilen pristop. Zate smo pripravili 3-mesečni jedilnik za zdravo hujšanje za ženske. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Trimesečni jedilnik za zdravo hujšanje za moške (2. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Za dolgoročne rezultate pri hujšanju je potreben pravilen pristop. Zate smo pripravili 3-mesečni jedilnik za zdravo hujšanje za moške. Hujšaj in oblikuj svoje telo v letu 2017 s pomočjo ekipe THE Nutrition.
Članek Psihologija uspešnega zastavljanja ciljev (1. članek v seriji "2017 bo moje fit leto") Veliko ljudi se odloči narediti spremembo brez, da bi si natančno zastavilo cilje. Če nimamo jasno zastavljenih ciljev tudi ne moremo biti uspešni. Cilji in doseganje ciljev za nas predstavlja motivacijo, ki nas žene do rezultatov. V nadaljevanju si bomo pogledali kako s preprostimi koraki doseči zastavljene cilje.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja