• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Članek Miti o fitnesu, ki še vedno krožijo med populacijo Zaradi poplave informacij in tudi popačenih informacij nastajajo takšni in drugačni miti s katerimi se v fitnesih, telovadnicah ali med pogovorom s prijatelji srečujemo na vsakem koraku. Danes bomo razbili še nekaj mitov, ki so globoko zakoreninjeni v miselnosti nekaterih posameznikov.
Članek Telesni tipi in prehrana Verjetno ste se že kdaj zavzeli, da smo si ljudje med seboj različni. Vizualno gledano si nismo različni samo po višini, starosti in barvi kože ampak tudi po konstrukciji. Nekateri so vitke postave, drugi bolj čokate, spet drugi so nekaj vmes. Ljudje se med seboj razlikujemo po telesnih tipih. V nadaljevanju si oglejmo kateri so trije glavni telesni tipi in kakšna prehrana je primerna za določen telesni tip.
Članek Ortoreksija - zasvojenost z zdravo prehrano Verjetno ste že slišali za motnje hranjenja kot so anoreksija in bulimija. Splošni populaciji manj znana motnja hranjena pa je ortoreksija. Ta motnja se je razvija predvsem pri ljudeh, ki se želijo prehranjevati čim bolj zdravo. Tudi nekateri fitneserji in športniki so izpostavljeni tej motnji. Več o vsem tem v nadaljevanju.
Članek Načrt treninga: Push / Pull / Legs Trening je poleg prehrane odločilnega pomena, ko govorimo o razvoju mišične mase. V članku si lahko prebereš kako izgleda sistem treninga Push / Pull / Legs, da boš pa lahko takoj začel trenirati po tem sistemu pa smo dodali še primer treninga.
Članek Koliko ogljikovih hidratov v resnici potrebujemo Ogljikovi hidrati… Kdo jih dan danes ne pozna, saj je o njih vedno govora, ko gre za diete in izgubo maščobe. Nekaterim predstavljajo največje zlo na tem planetu in se jih izogibajo v velikem obsegu. Veliko ljudi je prepričanih, da bi se jih morali popolnoma izogibati. Vendar je to mišljenje zmotno.
Članek Program treninga: German Volume Training Program treninga German Volume Training je odličen trening za pridobivanje mišične mase. Opisan program je namenjen pridobivanju mišične mase, ki bazira na glavnih (več sklepnih) vajah in volumnu. Program je namenjen osebam, ki so že zaključili fazo adaptacije in ni primeren za popolne začetnike.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja