• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Blog »Zaslužene« zmage V športu se zelo pogosto uporablja besedna zveza »zaslužena zmaga«. Precej manj pogosto pa se uporablja fraza »nezaslužena zmaga«. Ker smo ravno sredi EP v nogometu, smo skoraj dnevno priča komentarjem o zasluženih in pravičnih rezultatih.
Blog Uspeh in trdo delo Večina uspešnih ljudi trdi, da je za uspeh na katerem koli področju najbolj pomembno trdo delo. Vendar pa je to žal samo potreben, ne pa tudi zadosten pogoj.
Blog Vodenje je stvar osebne izbire Z naraščanjem količine informacij in hitrostjo spreminjanja sistemov narašča tudi pomen vodenja. In vodenje ni več odvisno od položaja, ampak postaja osebna izbira.
Blog Ključna je ekipa Celo pri individualnih športih se vse bolj poudarja pomembnost skupinskega dela pri doseganju vrhunskih rezultatov. Čeprav na tekmovanju nastopa posameznik, se v ozadju skriva celotna ekipa, ki omogoča kvalitetne priprave (in nastop) tega posameznika.
Blog Želja po zmagi Vsaka človeška akcija se začne z motivom. Tudi ko delamo stvari, ki nam ne prinašajo ugodja, gre v vsakem primeru za našo odločitev, ki jo je povzročil določen motiv.
Blog Sodelovanje ali tekmovanje Pravijo, da je resnica v očeh opazovalca. Zanimivo je, kako lahko ljudje isto situacijo vidimo na popolnoma drugačen način.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja