• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Novica NOVO v naši ponudbi! Old School Protein Old School Protein je blagovne znamka, ki je na trgu športne prehrane prisotna že dobri dve leti. Do sedaj je bilo mogoče kupiti proizvode Old School Protein v Nemčiji, Avstriji in Švici.
Novica Izšla je NOVA THE Revija jesen 2017 Izšla je naša NOVA THE Revija jesen 2017 na 24 straneh. Z zanimivimi vsebinami o treningu in prehrani ter hujšanju in pridobivanju mišične mase. Tudi novosti iz naše ponudbe ne manjka. Splača se jo prelistati.
Novica Trajno smo ZNIŽALI cene našim najbolj prodajanim izdelkom Ker je naš slogan Bodi najboljši - BE THE BEST smo se odločili, da vam bomo ponudili tudi najboljše cene naših priljubljenih izdelkov. Vsi izdelki so ostali seveda nespremenjeni, spremenila se je le cena. Beri naprej in preveri katerim izdelkom smo vse znižali cene.
Novica Odprli smo NAJVEČJO trgovino s športno prehrano v Sloveniji V nakupovalnem centru BTC Ljubljana smo 3.6.2017 odprli NOVO in NAJVEČJO trgovino s športno prehrano v Sloveniji.
Novica Trgovina THE Nutrition Maribor na novi lokaciji Trgovino THE Nutrition Maribor smo 3.1.2017 preselili na novo lokacijo. NOVA in VEČJA trgovina se nahaja na Tržaški cesti 14 (stari Mercator center Tabor).
Novica NOVO! Basic Supplements Blagovna znamka Basic Supplements je evropska blagovna znamka in je v lasti Švicarskega podjetja. Proizvodi Basic Supplements so proizvedeni v Evropi in ustrezajo standardom in zakonodaji, ki jo določajo smernice EU. Kot že samo ime prevedeno iz angleščine pove je blagovna znamka Basic Supplements naravnana k temu, da telesu zagotovi osnova goriva in hranila. V liniji izdelkov boste našli izdelke kot so: 100% Whey Protein, Fresh BCAA, Mass Gainer, Pure Creatine, Fish Omega 3 in Charger (pre-workout). Vsi izdelki so popolnoma doping free in ne vsebujejo glutena.