• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Blog Kako smo se imeli na THE BEST Pikniku 2015 Dolgo smo ga napovedovali. Celo po radiu in jumbo plakatih v centru Ljubljane. In bilo je vredno vsega truda - imeli smo se NORO!
Blog Prehrana, trening, dodatki (proteini) za maksimalno izboljšanje forme v enem tednu Kako izgledajo trening, prehrana in dodatki (whey proteini, aminokisline, fat burner, BCAA..) profesionalnega fitnes tekmovalca Pere Tomasa, lanskega skupnega zmagovalca največjega slovenskega prvenstva v fitnesu in bodibildingu.
Blog Najboljša Dodatka za Povečanje Moči in Mišične Mase DEJSTVO 1: Dlje časa boš treniral pri visoki intenzivnosti, večje bo povečanje moči in mišične mase. DEJSTVO 2: Najboljši ergogeni sredstvi na svetu, ki dokazano vplivata na povečano sposobnost premagovanja visokih intenzivnosti, sta KREATIN in BETA – ALANIN.
Blog Mišična Masa: 3 metode, ki jih še nisi poizkusil Se ti je napredek pri pridobivanju mišične mase zaustavil? Ne skrbi. Zgodi se vsakomur. Naš potencial za velikost mišic ni neskončen. V največji meri je določen z našo genetiko.
Blog Trebušne mišice – kako naj dobim poletni Six Pack (»Crunchi« so za bedake) Večina moških in tudi nekatere punce si želijo imeti lepo oblikovane trebušne mišice. Six pack. Nekaterim ta želja služi kot največji motivator za trening in odrekanje pri prehrani. Tako zaželen, tako občudovan… pa vendar tako redek.
Blog 3 triki za pridobivanje mišične mase Pogosto se zgodi, da se napredek pri vadbi nenadoma zaustavi. Treniramo kot prej, se prehranjujemo skoraj identično in imamo podoben življenjski ritem. Napredka pa kar ni več. Mišice ne rastejo, obsegi se ne večajo in tudi moč nam stagnira.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja