• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Blog Katera oblika kardia je najboljša za hujšanje? V tem članku se bomo lotili perečega vprašanja, kaj je boljše za hujšanje in izgubo odvečne maščobe - je to kardio oz. aerobna vadba ali HIIT trening?
Blog 9 nasvetov, da se med prazniki ne bomo zredili Prazniki so pred nami! Vsi se že veselimo druženja z našimi najbližjimi, obiskovanja prijateljev ... Vendar pa ni pravega druženja brez dobre hrane, zaradi česar se lahko vsa paša prizadevanja pri tem, da bi shujšali v trenutku razblinijo.
Blog Hujšanje: Koliko Kardia za Hitrejšo Izgubo Maščobe Kardio za hujšanje? Redko katero vprašanje v svetu fitnesa ima še vedno toliko deljenih mnenj. Nekateri zastopajo stališče, da moramo za optimalno hujšanje delati vsaj 1 uro kardia dnevno, medtem kot drugi pravijo, da za hujšanje kardia sploh ne potrebujemo.
Blog 3 Enačbe za Izračun Dnevnega Vnosa Kalorij Energijska bilanca je najpomembnejši dejavnik, ki bo vplival na to, ali bomo telesno težo pridobivali ali pa jo bomo izgubljali. Pozitivna energijska bilanca po domače povedano pomeni, da smo užili več kalorij, kot smo jih porabili. V tem primeru bomo telesno težo pridobivali.
Blog 5 razlogov zakaj se ti splača uživati BCAA, kadar hočeš shujšati Za BCAA je dandanes slišal že praktično vsak, še posebej pa tisti, ki se ukvarjamo s fitnesom. Fitnes se ukvarja z izgubo maščob in pridobivanjem kvalitetne mišične mase - in BCAA tu igra ključno vlogo.
Blog Želiš shujšati? Jej več! (2. del) V prvem delu tega bloga "Želiš shujšati? Jej več!" smo predstavili dva primera, ki na prvi pogled postavljata paradigmo energijske bilance na laž oz. vsaj na trhle noge. Napisali pa smo tudi, da princip energijske bilance drži. Sedaj bomo to argumentirali.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja