• Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Blog Kako smo se imeli na THE BEST Pikniku 2015 Dolgo smo ga napovedovali. Celo po radiu in jumbo plakatih v centru Ljubljane. In bilo je vredno vsega truda - imeli smo se NORO!
Blog Prehrana, trening, dodatki (proteini) za maksimalno izboljšanje forme v enem tednu Kako izgledajo trening, prehrana in dodatki (whey proteini, aminokisline, fat burner, BCAA..) profesionalnega fitnes tekmovalca Pere Tomasa, lanskega skupnega zmagovalca največjega slovenskega prvenstva v fitnesu in bodibildingu.
Blog Katera oblika kardia je najboljša za hujšanje? V tem članku se bomo lotili perečega vprašanja, kaj je boljše za hujšanje in izgubo odvečne maščobe - je to kardio oz. aerobna vadba ali HIIT trening?
Blog 7 razlogov, zakaj trenirati s svojim partnerjem V zadnjem času čedalje pogosteje vidimo na fitnesu pare. Pridejo skupaj, včasih celo trenirajo skupaj kot trening partnerji. Kar je bilo včasih prava redkost, saj so se predvsem punce na široko izogibale fitnesa in uteži, je sedaj postalo nekaj vsakdanjega.
Blog 9 nasvetov, da se med prazniki ne bomo zredili Prazniki so pred nami! Vsi se že veselimo druženja z našimi najbližjimi, obiskovanja prijateljev ... Vendar pa ni pravega druženja brez dobre hrane, zaradi česar se lahko vsa paša prizadevanja pri tem, da bi shujšali v trenutku razblinijo.
Blog Hujšanje: Koliko Kardia za Hitrejšo Izgubo Maščobe Kardio za hujšanje? Redko katero vprašanje v svetu fitnesa ima še vedno toliko deljenih mnenj. Nekateri zastopajo stališče, da moramo za optimalno hujšanje delati vsaj 1 uro kardia dnevno, medtem kot drugi pravijo, da za hujšanje kardia sploh ne potrebujemo.
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja