Išči po tipu vsebine

Oceni vsebino (0 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Low Carb Bounty

Ocena: / (0 ocen)
Sestavine
Kokosova moka (250 g),
THE Natural Sweetener (40 g),
Maya Gold Organic kokosovo olje (10 g),
Kokosovo mleko (200 g),
Amino Whey (25 g),
Mleko, kravje, 1,4 % m. m. (150 g),
Torras Temna čokolada s Stevio (50 g)
Prehranske vrednosti
kCal:  1581.35 
oh:  57.075 
  beljakovine:  91.6 
maščobe:  77.65 

Imaš rad/a bounty čokoladice, pa se jih izogibaš, ker predstavljajo zate pregreho. Pripravili smo bounty čokoladice brez sladkorja. Tvoje brbončice ti bodo hvaležne za tole sladico, ki jo lahko uživaš brez slabe vesti.

Priprava:

1. Kokosovo mleko, kokosovo olje Maya Gold , naravno sladilo THE Natural Sweetener in vanilijevo aromo stresite v kozico in pri nizki temperaturi počasi segrevajte, ter dobro premešajte. Omenjene sestavine v posodi ne smejo zavreti.


2. Nato postopoma dodajajte 25g THE Amino Whey. Med samim segrevanjem neprestano mešajte dokler grudice ne izginejo


3. V večjo posodo stresite 250g kokosa in vmešajte raztopljeno segrete sestavine, tako da nastane lepljiva, gosta masa.


4. Pekač obložite s peki papirjem in z rokami oblikujte ploščice/svaljke, ter jih položite na peki papir. Na koncu pa pokrijte z alu folijo in postavite v skrinjo za 10-12 ur oziroma najbolje čez noč.


5. Naslednji dan stopite na pari temno čokolado Torras, dodajte 5g kokosovega olja ter 150 ml mleka. Segrevajte na nizki temperaturi, dokler se ne čokolada ne stopi.


6. Nato zmrznjene svaljke/ploščice pomočite oziroma prelijete s čokolado in za 2 uri postavite v hladilnik, da se čokolada strdi.

Hranilna vrednost za 1 Low-carb Bounty ploščico:

B(g) OH(g) M(g) Kcal

3,07 4,25 14,57 160,41

Ekipa THE Nutrition ti želi dober tek!

Avtorica recepta: Nika Knific, THE Nutrition Kranj

V branje priporočamo še

Recepti Proteinski sladoled Poletna osvežitev, ki si jo bomo vsi lahko privoščili brez slabe vesti. Amino Whey pa bo poskrbel še za dodatni vnos beljakovin.
Recepti Čokoladni čevapčiči Čevapčiči na način, ki ga še niste videli. So namreč slastno sladki, hrustljavi in čokoladni.
Recepti Beljakovinski piškoti z nadevom V prazničnem času lahko pripravite zase in vse domače enostavne in zdrave piškote, ki so po vrhu vsega še dobri. Pripravljeni so iz zdravih sestavin, zato si lahko privoščite tudi