Uspehi članov

Oceni vsebino (0 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Nik Jurgec: kako mi je uspelo shujšati 85 kg

Ocena: / (0 ocen)

Moje ime je Nik Jurgec star sem 34 in prihajam iz Maribora. Uspelo mi je shujšati 85 kg in odločil sem se, da vam bom razkril svojo zgodbo.

Že vse življenje imam težave s prekomerno telesno težo. Vedno sem se tolažil s tem, da imajo tudi vsi moji družinski člani težave s prekomerno telesno težo, zato sem vedno krivil dedno zasnovo . Resna težava pa je nastala, ko sem leta 2013 doživel prometno nesrečo. Huje sem si poškodoval koleno in sem bil priklenjen na posteljo 3 mesece, nato je sledila večmesečna rehabilitacija. Več mesecev se nisem mogel sploh gibati in tudi jedel sem nezdravo. Kilogrami so se nabirali in dosegel sem celih 175kg.V začetku poletja 2016 pa sem se odločil temu naredit konec! Začel sem s kolesarjenjem, dnevno sem prekolesaril od 30-50 km, včasih tud več. Spominjam se prvih dni...rit me je bolela vsakič, ko sem se spravil na kolo. Prvih 5 minut sem kar mižal in stiskal zobe od bolečine, vendar nisem obupal, ker sem vedel da bo bolje. In tako je tudi bilo, sčasoma sem se navadil in vsak dan sem lažje premagoval kilometre, sploh ko sem videl da kilogrami kopnijo.

Vsak začetek je težak, vendar sem si postavil cilj, ki sem ga želel doseči. Največja motivacija je, ko vidiš spremembe in tako ti je dosti lažje. Do zime mi je uspelo shujšati na 137kg, nato sem začel hodit na fitnes. Fitnes sedaj obiskujem vsaj 4x na teden, sploh se ne spomnim da bi v tem času izpustil kdaj trening, ki je bil na sporedu.V vsem tem času, ko sem hujšal sem se spopadal s težavami, ki jih človek »normalne« teže definitivno nima. Največja težava so bila predvsem oblačila… velik problem je dobiti oblačila, ki so ti všeč predvsem v takšni velikosti. Nosil sem konfekcijsko številko 5xxl do 6xxl in takšnih velikosti oblačil je pri nas zelo težko dobiti. Vse od začetka mojega podviga in do danes sem že 3x zamenjal garderobo. Zelo sem srečen, da lahko spet oblečem oblačila, ki so mi všeč.

Glede prehrane moram povedati, da nisem nikoli ful dosti pojedel, moja slabost je bila jesti zvečer vse v enem obroku. Nisem tudi nek oboževalec fast fooda, mogoče sem si McDonalds privoščil 6x letno, sem pa jedel precej kruha, priloge itd..v bistvu vse kar je prišlo pod moje roke.


Naloži si THE Nutrition E- Vodič in si preberi, kako lahko tudi ti dosežeš izklesane Six - Pack trebušne.

(po kliku boš preusmerjen na facebook, kjer si lahko enostavno naložiš E - vodič)

E-VODIč ZA SIX PACK TREBUšNE

*Ne pozabi preveriti, da si vpisal pravilen email naslov


Za uspeh oziroma spremembo sem moral spremeniti popolnoma vse moje prehranjevalne navade. Uvedel sem več obrokov dnevno za začetek 4-5. Uvedel sem zajtrk, kosilo, malico in večerjo. Moja prehrana se je popolnoma spremenila. Od beljakovinskih živil sem užival meso (piščanec ali puran), vključil ribe ter jajca.

Ogljikovih hidratov sem jedel zelo malo. Veliko več sem začel jesti zelenjave. Sprememba prehrane je bila ključna za izgubo mojih dodatnih kilogramov ter oblikovanje telesa. Vse od začetka faze hujšanja kruha ne jem (niti polnozrnatega), ne jem testenin in ne krompirja. Odpovedal sem se ocvrti hrani. Če pečem meso ga pečem v pečici. Količino hrane sem sproti prilagajal.Poleg prehrane sem vključil v svoj jedilnik osnovne prehranske dodatke, ki mi pripomorejo k še boljšim rezultatom. Na THE Nutrition forumu in tudi na THE Nutrition Facebook strani sem dobil super nasvete glede prehrane in treninga, ter katere dodatke izbrati za učinkovito hujšanje in kako jih uporabljati.

Kot beljakovinski napitek uporabljam THE Amino Whey proteine, ki mi pripomorejo k še boljši regeneraciji. Kot zanimivost moram povedati tudi to, da jih nekaj časa nisem jemal in že po nekaj dnevih sem občutil večjo utrujenost pri isti količini treningov kot sicer. Zato jih res priporočam vsem, ki trenirate, da telesu zagotovite ustrezna hranila.

Med treningom pijem X3M BCAA aminokisline, ki preprečujejo razgradnjo mišic ter pripomorejo k temu, da lahko treniram redno in intenzivno.

V zaključni fazi mojega hujšanja pa so mi pri THE Nutrition svetovali, da dodam še »fatburner« X3M Shredxx, ki mi da med samo vadbo veliko energije, ter občutno zmanjša željo po sladkem. X3M Shredxx mi je pomagal, da sem v tej zadnji fazi še bolj napredoval in prišel na sedanjih 90 kg.Vsem, ki se lotite hujšanja se zavedajte da rezultati ne bodo prišli čez noč. Največ je na vas, da boste dosegli zastavljene cilje, noben drug ne more trenirati namesto vas, noben se ne more odreči slabi prehrani, vse to morate narediti sami. Sledite svojim ciljem. Če je uspelo meni shujšati 85 kg lahko uspe tudi vam.


Pri prehrani in počitku si lahko za hitrejši napredek pomagamo s pravo izbiro prehranskih dopolnil, katere najdete v The Nutrition spletni trgovini.

Za nasvet lahko vprašate na našem strokovnem THE Forumu, kjer vam bo do hitrega in učinkovitega napredka pomagala naša "trenerska ekipa THE Team".

Lahko pa se odpravite na najbližje od 10 THE Nutrition prodajnih mest po Sloveniji, kjer vam bo strokovno izobraženi prodajalec svetoval v živo.


Športen pozdrav,

Nik JurgecPriporočeni izdelki

THE Amino Whey (2300 g) Naši najbolj prodajani whey proteini. 8 slastnih okusov. Namenjeni za po treningu in kot nizkokalorični nadomestek obroka. Redna cena: 57,13€ Klubska cena: 39,99€
X3M ShredXX (200 kaps.) Naš najbolj priljubljen in najbolj učinkovit topilec odvečnih maščob. Pridruži se tisočim zadovoljnim uporabnikom in ga preizkusi. Redna cena: 49,99€ Klubska cena: 34,99€
X3M BCAA (500 g) X3M BCAA je najnovejša formula z razmerjem razvejanih aminokislin 8 : 1 : 1, s posebnim poudarkom na najpomembnejšo: levcin. Redna cena: 37,13€ Klubska cena: 25,99€

V branje priporočamo še

Članek Trening za definicijo Najprej je potrebno poudariti, da do vsakega cilja vodi več poti, kakor tudi, da ni ista pot primerna za vsakega. V jeziku treninga to pomeni, da lahko dobro formo (drug izraz za t.i. »definirano telo«) dosežemo na več načinov.
Recepti Piščanec v sladko kisli omaki Naj tudi doma zadiši po kitajski restavraciji. Piščanca v sladko kisli omaki lahko enostavno pripravite tudi na domačem štedilniku. Uživajte v eksotični jedi!
Uspehi članov Sarina X3M Shredxx 90-dnevna Preobrazba Vse se je začelo, ko sem bila iz strani Duška Madžaroviča in THE Nutrition ekipe izbrana za 90- dnevno preobrazbo. To je spremenilo moje življenje za vedno.
Copyright 2010-2018 THE Nutrition | Pogoji poslovanja