Oceni vsebino (0 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Trajno smo ZNIŽALI cene našim najbolj prodajanim izdelkom

Ocena: / (0 ocen)

Ker je naš slogan Bodi najboljši - BE THE BEST smo se odločili, da vam bomo ponudili tudi najboljše cene naših priljubljenih izdelkov. Vsi izdelki so ostali seveda nespremenjeni, spremenila se je le cena. Beri naprej in preveri katerim izdelkom smo vse znižali cene.

Proteini (beljakovine) so osnovni gradnik celic in so nepogrešljivi del vsakega športnika in rekreativca, zato smo enostavno morali znižati cene nekaterim našim beljakovinskim izdelkom.

THE Amino Whey 2300g


THE Amino Whey 750g


THE Casein Pudding 2000g


THE Casein Pudding 750g


THE Whey Isolate 2000g


Da bo tvoja regeneracija še boljša smo znižali še dva ključna dodatka, ki pomagata tako pri regeneraciji, pridobivanju mišične mase in hujšanju.

X3M BCAA 500g


THE BCAA 1000g


THE BCAA 400g


THE Glutamine 1000g


THE Glutamine 500g


Za še večjo moč, eksplozivnost, mišično maso in vzdržljivost bo poskrbel THE Creatine, ki ga lahko pravtako kupiš še ceneje.

THE Creatine 1000gTHE Creatine 500g


Za zdravje in vitalnost pa bodo poskrbele THE Omega-3 maščobne kisline. Zdaj še ceneje...

THE Omega 3 (200 kaps.)


THE Omega 3 (60 kaps.)


Nismo pozabili tudi na ekipne in vzdržljivostne športnike, za katere smo poskrbeli z nižjimi cenami izdelkov THE Isodrink in THE Recovery Drink.

THE Isodrink 2500g


THE Isodrink 1000g


THE Recovery Drink 2500g


Bodi najboljši

BE THE BEST

Priporočeni izdelki

THE Amino Whey (2300 g) Naši najbolj prodajani whey proteini. 8 slastnih okusov. Namenjeni za po treningu in kot nizkokalorični nadomestek obroka. Redna cena: 57,13€ Klubska cena: 39,99€
X3M BCAA (500 g) X3M BCAA je najnovejša formula z razmerjem razvejanih aminokislin 8 : 1 : 1, s posebnim poudarkom na najpomembnejšo: levcin. Redna cena: 37,13€ Klubska cena: 22,28€

V branje priporočamo še

Članek Prehrana za hujšanje: 2-mesečne priprave na poletje Čas hitro beži in smo že v spomladanski mesecih. Za tiste, ki niste bili tako pridni čez celo leto in se vam je nabralo nekaj maščobnih blazinic je skrajni čas, da začnete s svojo telesno preobrazbo, da boste pravi čas do poletja oblikovali svoje telo.
Recepti Proteinske ajdove palačinke Hranljiv in zdrav zajtrk: visoko proteinske palačinke iz ajdove moke.
Uspehi članov Pot do zmage - Mitja Petan Ob poslušanju anekdot iz mojega otroštva lahko potegnem vzporednico - že kot otrok sem bil trmast, odločen in samosvoj. Ko sem se za nekaj odločil ali si zadal kakšen cilj, sem pri tem vztrajal, dokler mi ni uspelo.
Copyright 2010-2018 THE Nutrition | Pogoji poslovanja