Oceni vsebino (0 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Izšla je NOVA THE Revija jesen 2017

Ocena: / (0 ocen)

Izšla je naša NOVA THE Revija jesen 2017 na 24 straneh. Z zanimivimi vsebinami o treningu in prehrani ter hujšanju in pridobivanju mišične mase. Tudi novosti iz naše ponudbe ne manjka. Splača se jo prelistati.

Leto 2017 je bilo za nas jubilejno 10 leto našega obstoja, v katerem ni manjkalo uspešnih projektov. V začetku leta smo prenovili in osvežili naš logotip ter podobo naših izdelkov.

V mesecu juniju je sledila otvoritev največje trgovine s športno prehrano v Sloveniji v velikosti več kot 220 m2. Trgovino lahko obiščete v ljubljanskem nakupovalnem centru BTC nasproti City Parka.


V mesecu septembru pa smo trajno znižali cene kar 18 izdelkom, seveda brez sprememb v kvaliteti in pakiranju. Kvaliteta in strogi standardi kakovosti, ki jih upoštevamo pri proizvodnji izdelkov THE Nutrition bodo vedno na prvem mestu.

Želim vam prijetno branje THE Revije jesen 2017 in naj vas spremlja naš slogan »BE THE BEST« Bodi najboljši

Vsi tisti, ki revije niste prejeli na vaš naslov jo lahko BREZPLAČNO prejmete v kateri koli THE Nutrition trgovini po Sloveniji.


Priporočeni izdelki

THE Amino Whey (2300 g) Naši najbolj prodajani whey proteini. 8 slastnih okusov. Namenjeni za po treningu in kot nizkokalorični nadomestek obroka. Redna cena: 57,13€ Klubska cena: 39,99€
THE Beast 2.0 (300 g) THE Beast 2.0 je še močnejši pre-workout izdelek od njegovega predhodnika. Redna cena: 38,50€ Klubska cena: 26,95€
All in 1 GAINER (4500g + 500g FREE) Gainer za hitro povečanje mišične mase z BCAA, glutaminom, argininom, kreatinom. Redna cena: 64,27€ Klubska cena: 44,99€

V branje priporočamo še

Novica Odprli smo NAJVEČJO trgovino s športno prehrano v Sloveniji V nakupovalnem centru BTC Ljubljana smo 3.6.2017 odprli NOVO in NAJVEČJO trgovino s športno prehrano v Sloveniji.
Recepti Biskvit s čokolado Pogostimo goste s hitro pripravljeno sladico, katere bodo veseli vsi, tudi tisti, ki pazijo na kalorični vnos hrane.