Uspehi članov
  • Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Preobrazba Pot do zmage - Mitja Petan Ob poslušanju anekdot iz mojega otroštva lahko potegnem vzporednico - že kot otrok sem bil trmast, odločen in samosvoj. Ko sem se za nekaj odločil ali si zadal kakšen cilj, sem pri tem vztrajal, dokler mi ni uspelo.
Preobrazba Moje sanje so bile stopiti na oder. Simon Lešnik Pozdravljeni člani THE Nutrition Kluba. To je moja zgodba... Že od otroških let naprej sem se redno ukvarjal z športom. Treniral sem tenis in kasneje kar nekaj let karate Shotokan. Ker sem se vsega naveličal, sem iskal šport, ki bi mi bil pisan na kožo.
Preobrazba Priprave tekmovalnega THE Team-a 2015 Vsako leto v THE Nutrition tekmovalno ekipo izberemo nekaj kandidatov, ki dobijo enkratno priložnost! Pod vodstvom izkušenega trenerja iz THE Nutrition Teama ter pod sponzorstvom znamke THE Nutrition se spravijo v najboljšo formo svojega življenja.
Preobrazba Nejc Pernek: Kako sem v 5 mesecih izgradil tekmovalno formo? Živjo člani THE Nutrition Kluba! Tukaj je moja zgodba.. Februarja sem na THE Nutrition Facebook strani zasledil objavo, da se zbira prijave za The Team 2015, ki se bo pripravil na IBFF svetovno prvenstvo.
Preobrazba Od Debelosti do Tekmovalne Forme: Neverjetna Preobrazba Damjana Gvardjančiča Moja zgodba se začne v mladih letih! Od nekdaj sem bil športnik. Vrsto let sem se ukvarjal z borilnimi veščinami. Po poškodbi sem žal moral prenehati s treningi in tako se je začelo...
Preobrazba Pot Aleša Širca od 136,8kg do 79,2kg Sem Aleš Širec, star sem 31 let in prihajam iz okolice Ljubljane natančneje iz Dola pri Ljubljani. Hmmm, nekako je treba začeti… Debelost je moja ovira že iz osnovne šole. Vedno sem bil tarča posmeha glede mojega videza. Rad sem jedel in jedel, dokler se
Copyright 2010-2017 THE Nutrition | Pogoji poslovanja