Uspehi članov
  • Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Preobrazba Kako sem izgubil 34kg.... Benjamin Kralj Moje težave s težo so se začele v osnovni šoli, vrhunec pa dosegle v srednji šoli. Premalo rekreacije in nezdrava prehrana me je pripeljalo na težo, ki je bila prevelika in me je ovirala pri mojih 180 cm.
Preobrazba Sara vztrajno nadaljuje svojo pot - pismo Sare Štrekelj Sara nam je leta 2014 zaupala svojo zgodbo kako je v 9 mesecih shujšala kar 50 kg. Minila so 4 leta in Sara še vedno pridno trenira, kljub temu, da ima 5 otrok najde čas zase. Zaupala nam je nadaljevanje njene zgobe o hujšanju.
Preobrazba Nik Jurgec: kako mi je uspelo shujšati 85 kg Moje ime je Nik Jurgec star sem 34 in prihajam iz Maribora. Uspelo mi je shujšati 85 kg in odločil sem se, da vam bom razkril svojo zgodbo.
Preobrazba Preobrazba Saida Miskič Moja športna pot se je začela pri 14. letih. S prijatelji smo se odločili, da bomo začeli trenirati z lastno težo, na »štangah«. Ko sem začel, sem pri 160 cm imel zgolj 50-51kg. Od 14. leta pa sem do danes pridobil približno 28 kg čiste mišične mase.
Preobrazba Pot do zmage - Mitja Petan Ob poslušanju anekdot iz mojega otroštva lahko potegnem vzporednico - že kot otrok sem bil trmast, odločen in samosvoj. Ko sem se za nekaj odločil ali si zadal kakšen cilj, sem pri tem vztrajal, dokler mi ni uspelo.
Preobrazba Moje sanje so bile stopiti na oder. Simon Lešnik Pozdravljeni člani THE Nutrition Kluba. To je moja zgodba... Že od otroških let naprej sem se redno ukvarjal z športom. Treniral sem tenis in kasneje kar nekaj let karate Shotokan. Ker sem se vsega naveličal, sem iskal šport, ki bi mi bil pisan na kožo.