Uspehi članov
  • Razvrsti po
  • Popularnosti
  • Datumu
  • Abecedi
Preobrazba Nik Jurgec: kako mi je uspelo shujšati 85 kg Moje ime je Nik Jurgec star sem 34 in prihajam iz Maribora. Uspelo mi je shujšati 85 kg in odločil sem se, da vam bom razkril svojo zgodbo.
Preobrazba Preobrazba Saida Miskič Moja športna pot se je začela pri 14. letih. S prijatelji smo se odločili, da bomo začeli trenirati z lastno težo, na »štangah«. Ko sem začel, sem pri 160 cm imel zgolj 50-51kg. Od 14. leta pa sem do danes pridobil približno 28 kg čiste mišične mase.
Preobrazba Pot do zmage - Mitja Petan Ob poslušanju anekdot iz mojega otroštva lahko potegnem vzporednico - že kot otrok sem bil trmast, odločen in samosvoj. Ko sem se za nekaj odločil ali si zadal kakšen cilj, sem pri tem vztrajal, dokler mi ni uspelo.
Preobrazba Moje sanje so bile stopiti na oder. Simon Lešnik Pozdravljeni člani THE Nutrition Kluba. To je moja zgodba... Že od otroških let naprej sem se redno ukvarjal z športom. Treniral sem tenis in kasneje kar nekaj let karate Shotokan. Ker sem se vsega naveličal, sem iskal šport, ki bi mi bil pisan na kožo.
Preobrazba Priprave tekmovalnega THE Team-a 2015 Vsako leto v THE Nutrition tekmovalno ekipo izberemo nekaj kandidatov, ki dobijo enkratno priložnost! Pod vodstvom izkušenega trenerja iz THE Nutrition Teama ter pod sponzorstvom znamke THE Nutrition se spravijo v najboljšo formo svojega življenja.
Preobrazba Nejc Pernek: Kako sem v 5 mesecih izgradil tekmovalno formo? Živjo člani THE Nutrition Kluba! Tukaj je moja zgodba.. Februarja sem na THE Nutrition Facebook strani zasledil objavo, da se zbira prijave za The Team 2015, ki se bo pripravil na IBFF svetovno prvenstvo.
Copyright 2010-2018 THE Nutrition | Pogoji poslovanja