Na prejšno stran Izdelek iz kategorij: Maščobe, Vitalnost

THE Omega 3 (60 kaps.) -30%

1 THE Points
Ocena: 4.4 (5 ocen)
THE Omega 3 ( prehransko dopolnilo ) maščobe veljajo za enega najpomembnejših dodatkov za človeško telo. Pospešujejo tudi kurjenje maščob in sproščanje rastnega hormona (GH).
Redna cena: 9,99€ Klubska cena: 6,99€ Na zalogi
Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Brezplačna dostava

Zakaj veljajo omega 3 maščobe za enega najpomembnejših dodatkov za človeško telo

 

- Omogočajo hitrejše kurjenje maščob   

Znižajo slabi holesterol in trigliceride in višajo dobri holesterol 

- Omogočajo boljši pretok kisika in hranil v mišice in izboljšajo regeneracijo 

- Izboljšajo metabolizem maščob 

 

 

- Delujejo kot naravni anti-depresiv 

Raziskave omega 3 maščobnih kislin so se začele že v 50-ih letih prejšnjega stoletja, ko so prvič opazili pozitivne učinke eikosapentanojske kisline (EPA) in dokosaheksanojske kisline (DHA) na znižanje nivojev slabega holesterola (LDL) v krvi. Kljub temu pa so šele dobrih 25 let kasneje dokončno dokazali nepogrešljiv pomen omega 3 maščobnih kislin, in sicer po dolgoletnem opazovanju in spremljanju prehranjevalnih navad eskimov iz Grenlandije, ki pojedo veliko rib in imajo izjemno nizko število bolezni srčno- žilnega sistema. 
EPA in DHA razpršita maščobne kisline in holesterol v krvi, s čimer preprečujeta mašenje in oženje žil, kar onemogoča nastanek strdka, ki lahko vodi do različnih nevarnih bolezni.

Najnovejše raziskave dokazale izredno pozitivno delovanje na športne rezultate, saj naj bi      2- 4g omega 3 maščobnih kislin na dan občutno povečalo moč in aerobne sposobnosti. V raziskavah je bilo opazno povečanje števila maksimalnih dvigov pri bench- pressu, izboljšanje časa kratkih šprintov, dolgotrajnejših tekov in daljši skoki, zmanjšano vnetje mišic in hitrejšo regeneracijo.

THE Omega 3 maščobne kisline nižajo nivoje trigliceridov in dvigujejo nivoje dobrega holesterola (HDL). Delujejo tudi protivnetno, saj tekmujejo z arahidonsko kislino, ki povzroča vnetja.

Glavne lastnosti Omega 3 mascobnih kislin:

- znizajo slabi LDL in visajo dobri HDL holesterol 
- nižajo nivoje trigliceridov 
- preprečujejo mašenje in oženje žil, kar onemogoča nastanek strdka, ki lahko vodi do infarkta 
- delujejo protivnetno, saj tekmujejo z arahidonsko kislino, ki povzroča vnetja 
- omogočajo boljši pretok kisika in hranil v mišice ter izboljšanje regeneracije 
- izboljsajo metabolizem mascob 

THE Omega 3 vsebujejo optimalno razmerje EPA in DHA ter so dodatno obogatene z 100% priporočene dnevnega vnosa (RDA) enega najmočnejših antioksidantov- vitamina E. S tem predstavljajo idealno formulo, ki poleg protivnetnih lastnosti, povečanega aerobnega metabolizma, nižje viskoznosti krvi, ki omogoča boljši pretok kisika in hranil v mišice ter izboljšane regeneracije, zelo pozitivno vpliva na sproščanje lastnega rastnega hormona (GH).

Mnenja uporabnikov na forumu.

Poreklo: EU

 

Prehranske vrednosti

Neto količina: 60 kapsul ( 60g )
Odmerek: 1 kapsula

 Na odmerek

Ribje olje1000mg

- EPA180mg

- DHA120mg

- Vitamin E20mg ( 167% PDV/RDA )*

Sestavine:
100% prečiščeno ribje olje, vitamin E.
Navodila za uporabo:
Zaužijte 1 kapsulo s tremi dnevnimi obroki. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Za najboljše rezultate
Zaužijte 2-3 kapsule s tremi dnevnimi obroki.
*PDV/RDA ( priporočeni dnevni vnos )
THE Nutrition
Zavedam se, kako zdravo je ribje olje, pa si jih ne morem privoščiti na vsakdanjem meniju. Tako da so tele kapsule odlična izbira.
Ocena  4
Leja
Dobra cena, ampak meni premalo, ker jih jemljem po 7 dnevno
Ocena  4
Drago
Odlican proizvod i cijena :)
Ocena  5
Nikola
Uporabljam že dlje časa, služijo svojemu namenu..
Ocena  4
Jan
odličan proizvod,odlična cijena,sve pet.
Ocena  5
Sebastijan

Video

Pogosto kupljeni skupaj

THE Green Tea DRINK (300g) Kozarec vode, merica izdelka in kocka ledu - zdrav in svežilen napitek brez kalorij, ki bo pospešil metabolizem in kurjenje maščobe. Redna cena: 24,27€ Klubska cena: 16,99€
THE Vitamin B - Complex (90 kaps.) B- vitamini povečajo nivoje energije in so izrednega pomena za zdravje. Redna cena: 22,50€ Klubska cena: 15,75€
THE Omega 3 (200 kaps.) Izredno pomemben dodatek za zdravje in hujšanje. Pozitivno vplivajo na možgane, srčno funkcijo, holesterol in oksidacijo maščob. Redna cena: 22,84€ Klubska cena: 15,99€

Komentarji

Oceni izdelek (5 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Video