THE Arginine (400 g) -30%

4 THE Points
Ocena: 4.6 (12 ocen)
L-Arginin izboljša intenzivnost treninga in sposobnost premagovati napore. Omogoča tudi občutek "pumpa", mišične polnosti in poudarjeno izstopanje žil.
Redna cena: 38,56€ Klubska cena: 26,99€ Na zalogi
Želiš kupiti v trgovini? Preveri zalogo! 
Brezplačna dostava

Zakaj preizkusiti THE Arginine

 

- Izboljšana intenzivnost treninga in sposobnost premagovati napore

- Povečan pretok krvi in s tem hranil in kisika v obremenjene mišice

- Neverjeten občutek "pumpa" in mišične polnosti

- Poudarjeno izstopanje žil in lepša vaskularnost

 

L-Arginin je postal zelo popularen predvsem zaradi vzdrževanja visokih nivojev dušika v krvi. Dušik je namreč ključen za sintezo beljakovin in posledično mišično rast. Medtem ko ga rastline lahko v dovolj velikih količinah proizvajajo same, ga sesalci le v manjšem obsegu. Arginin je najbolj prisoten v protaninih in histonih, beljakovinah, ki se nahajata predvsem v nukleinskih kislinah DNA in RNA. Poleg tega je arginin zelo pomemben pri odvajanju toksičnega stranskega produkta, ki nastaja pri razgradnji beljakovin - amoniaka - ter podpira funkcijo inzulina.

THE Arginin  je hemodilator ter pospešuje nastanek dušikovega oksida, ki pozitivno vpliva na nastanek novega mišičnega tkiva, izboljša moč, vzdržljivost ter poveča telesne sposobnosti, pretok krvi in produkcijo lastnega rastnega hormona (hGH).

THE Arginin povečuje nivoje dušikovega oksida (NO) v skeletnem mišičju in ustvarja tako imenovani mišični pump; občutek, da bodo mišice eksplodirale od polnosti in volumna. Ker poveča pretok nutrientov po krvi, izredno pospeši tudi transport kreatina v mišične celice.

THE Arginine ima posebno lastnost, da je aminokislina arginin vezana na molekulo alfa-ketoglutarata. Ta kombinacija precej izboljša absorpcijo, ker alfa-ketoglutarat zelo uspešno prehaja skozi celično membrano in s seboj potegne tudi arginin. Na ta način se velika večina arginina vsrka neposredno v celice, ne da bi bila izpostavljena stiku z želodčno kislino, kar zagotavlja optimalne rezultate.

Poreklo: EU

 

Prehranske vrednosti

Neto količina: 400g
Odmerek: 1 žlica (4 g)

 Na odmerek

L-Arginin 3,2 g

Sestavine:
100% čisti L-arginin.
Ostale sestavine:
Citronska kislina, sukraloza.
Navodila za uporabo:
Za večjo mišično rast zaužijte en odmerek 30 minut pred treningom. Za optimalno proizvajanje rastnega hormona zaužijte en odmerek pred spanjem na prazen želodec. Izdelek po uporabi dobro zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
THE Nutrition
Eksperimentiram pri preworkoutih in tole na 10g super pumpa.
Ocena  5
Patrik
poskusil in dela dobro…problem je, da je treba kupit več produktov hkrati, tako da raje menjavam boosterje.
Ocena  3
Blaž
Super te dvigne in napumpa.
Ocena  5
Pavel
Meni je vredu, ker lahko jemljem tudi med hujšanjem
Ocena  4
Neža
Rad ga jemljem, kadar sem brez energije, sem zadovoljen.
Ocena  4
Jure
Meni eden najboljših argininov. Malo smrdi, ampak dela noro.
Ocena  5
Izboljša moč in intenzivnost treninga :-)
Ocena  5
Gašper
Moj osobni THE proizvod :)
Ocena  5
Bojan
Jako kvalitetan. Daje osjećaj snage i izdržljivosti na treningu.
Ocena  4
hrvoje
Kvaliteten arginin, dober efekt.
Ocena  5
Andrej
Malo smrdi, ampak dela noro.
Ocena  5
Stanko
Stalen dodatek pri intenzivem treningu..poveča ožiljenost in moč...okus sam malo moteč..pri mešanju z bcaa odličen
Ocena  5
Boštjan

Video

Pogosto kupljeni skupaj

X3M Pump (1000g) Namenjen za med treningom. Poveča mišično moč in vzdržljivost ter preprečuje mišični katabolizem. Kar 17 g aminokislin na odmerek. Redna cena: 42,50€ Klubska cena: 29,75€
THE Arginine/Ornithine 850 (200 kaps.) Pre-workout v kapsulah, ki bo občutno izboljšal mišični "pump", definicijo in izraženost žil. Redna cena: 28,55€ Klubska cena: 19,99€
THE Beta-Alanine (500g) Eden najbolj koristnih izdelkov za izboljšanje sposobnosti. Zmanjšuje kislost v mišici in omogoča daljše in intenzivnejše treninge. Redna cena: 29,93€ Klubska cena: 20,95€

Komentarji

Oceni izdelek (12 ocen)

Število zvezdic:
Za ocenjevanje morate biti prijavljeni

Video