Boštjan_Eferl THE Team 1227
|
Re: Recepti
Objavljeno 26.03.2015 ob 15:13
svinjsko ribico posoliš in jo popečeš na maslu v ponvi iz obeh strani, tako da je dobro zapečena. Med tem narežeš sveže šampinjone in jih dodaš v ponev. Nekaj časa skupaj dušiš šampinjone in meso. Med tem si pripraviš kislo smetano + začimbe po želji (jaz dodam česen, peteršilj, poper in po potrebi nekaj soli). Smetano vmešamo v ponev k mesu in šampinjonom ter ponev pokrijemo, kuhamo 15 minut, tako da postane meso mehko in ostane še vedno sočno. Vmes dobro premešamo. Na koncu odkrijemo posodo in pustimo da voda izpari. Zraven si lahko pripraviš različne priloge ali zelenjavo (solato) po želji Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
|
|
health-boy Član foruma 2627
|
Re: Recepti
Objavljeno 26.03.2015 ob 19:49
Naravno maslo!
Sex, Training, Rest, Eat, Sleep
|
|
PBT Član foruma 168
|
Re: Recepti
Objavljeno 22.04.2015 ob 09:11
Italian Chicken Meatballs
Ingredients 2.5 pounds ground chicken breast 3 egg whites 1 cup oats (dry) 1 medium green bell pepper, finely chopped 1 medium red bell pepper, finely chopped 1 purple onion 1 tbsp. minced garlic 1 tbsp. onion flakes 1 tbsp. dried basil 1 tbsp. oregano Salt and pepper, to taste Directions 1. Preheat oven to 375 degrees F. 2. Using your hands, combine all ingredients together in a large bowl. 3. Form about 12 meatballs from the chicken mixture. 4. Spray a muffin tin with non-stick spray. 5. Place a meatball in each muffin cup. 6. Bake for about 35 minutes, or until golden brown. Nutrition Facts per meatball Calories: 106 Fat: 2 g Carbs: 7 g Protein: 15 g Kaj je mišljeno pod oats? Ovseni kosmiči, zmleti v moko so opcija? |
|
Mare Hojč THE Team 4633
|
Re: Recepti
Objavljeno 08.05.2015 ob 15:42
Ja. Lahko so tudi nezmleti
E-mail: info@the-nutrition.com
Tel. št.: 080 35 45 Spletna trgovina: www.the-nutrition.com/store/index.php Prodajna mesta: www.the-nutrition.com/prodaja |