HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 10.03.2014 ob 08:18
Preprosto vprašanje. Koga lahko priporočate, ki bi me res PRAVILNO učil dvigovanja uteži iz squat, bench press ter deadlift (npr. po principu Starting Strength[url] v okolici Kranja? Hvala lepa.

Re: Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 10.03.2014 ob 08:49
Zdi se mi, da sem nekje slišal, da bi ti naj v vsakem fitnesu pokazali izvajanje vaj zastonj? Pozanimaj se, drugače pa ti ne ostane druga kot, da iščeš videje na internetu, se podučiš o izvajanju ter s s samo drogom začneš dvigovati kjer se osredotočaš na formo in jo izpopolnjuješ.
Re: Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 10.03.2014 ob 11:40
Tako je, demonstracija vaj v vseh fitnesih bi morala biti brezplačna, če ni tako, ni v redu fitnes. Kot je rekel Pend pa imaš na web-u nešteto prispevkov za vsako vajo (najboljša stran za moje pojme je bodybuilding.com zavihek "vaje", kjer ti razložijo in pokažejo pravilno izvedbo neštetih vaj). Tvoje je, da to najdeš, pogledaš in nato poskusiš izvesti vajo samo z drogom ali palico (odvisno od vaje), se naučiš tehnike in nato začneš basat gor uteži
“Destiny is not a matter of chance; it is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.”
Re: Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 10.03.2014 ob 15:24
V ogromno fitnesih niti sami trenerji neznajo pravilno počepnit, kaj šele da bi koga to naučili. Z gledanjem dobrega youtube materiala se sicer lahko nekaj naučiš ampak ni isto kot če ti kak znalec v živo pokaže in pove kako se stvarem streže. Odgovora na tvoje vprašanje pa žal nevem, nepoznam Kranja. Če imate kak klub dviganja uteži v Kranju, bi šel jaz tja pogledat.
Re: Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 19.04.2016 ob 20:48
nš fitness sigurno na vasi niso dobri inštruktorji, so neki kvazi , celo zavaljeni in učijo uboge ženske hujšat jaz mislim da zapravljajo denar..... Jst you tube gledam stalno pa skušam korekcijo popravljat, priporčam buff dudes lepo vaje dobro razlagajo pa za šalabajzerje . Dgrač pa nutriton se dobr trud na strani you tube tko kr gor pejdi tude, hodm tud gor gledat
Re: Učenje pravilne forme dvigovanaj uteži     Objavljeno 28.05.2016 ob 18:00
Trener ne rabi bit "zrezan", da obvlada tehniko sploh, če je v tem športu že 20 let.

zanima me pa čigavo korekcijo popravljaš ?
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov