Nasvet za trening po operaciji kolena (21 let, 188cm, 96kg)

Seznam forumov
Prikaži neprebrana sporočila Vsa Teme v katerih sodelujem
Tema: Nasvet za trening po operaciji kolena (21 let, 188cm, 96kg)
Povhek
Član foruma 1
Nasvet za trening po operaciji kolena (21 let, 188cm, 96kg)     Objavljeno 10.11.2017 ob 10:51
Pozdravljeni!

Ime mi je Miha in sem se obrnil tudi na vaš forum za dodatne informacije. Namreč lani novembra sem bil operiran na stegnenici desne noge (bolj natančno sem odlomil medialni kondil femurja med smučanjem). Čakajo pa me obveznosti na faksu kot so olimpijski počep, cooperjev test itd.
Med poškodbo in operacijo je minilo 10 mesecev, v katerem času mi je kvadriceps poškodovane noge atrofiral za približno 5,6cm proti drugi nogi. Skozi počasno rehabilitacijo sem nekako uspel vrniti kvadriceps do funkcionalnosti, vendar pa me zanima kako pridobiti na mišični masi poškodovane noge? Namreč vastus medialis je popolnoma ohlapen in ga tudi z leg extendom in vajami za hipertrofijo ne uspem spravit na želeno raven.
Prav tako pa me zanima kaj bi priporočali za 21 let starega študenta, ki meri 188cm in ima 96kg, za izgubo odvečnih kilogramov in maščobe ter pridobitev mišične mase v nogah in ramenskem obroču.

Nikakor neznam sestaviti sam treninga, niti ga nikjer ne najdem, zato bi Vas prosil za pomoč.

Lep pozdrav,
Miha Povhe

castaway
Član foruma 247
Re: Nasvet za trening po operaciji kolena (21 let, 188cm, 96kg)     Objavljeno 11.11.2017 ob 13:55
Težko boš dobil dober celosten odgovor preko foruma. Bolje bo, da te nekdo pogleda v živo. Mislim, da ti bo tudi asistent (tisti na predmetu, katerega obveznosti omenjaš) rade volje pomagal vsaj z osnovnimi napotki. Pa tudi boljšega strokovnjaka boš težko dobil