HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Individualni programi
Re: Uspelo mi bo!     Objavljeno 17.04.2016 ob 15:37
Hej, prilezla do 92 kg, in sedaj se je ustavilo. Za mano je operacija žolčnih kamnov, in s tem posledično brezmaščobna dieta. In po dobrem tednu, ne vem več, kaj naj jem. Gledat partnerja, ko se z jajci na 1001 način baše mi pa tudi ne pomaga. Aja, ne samo brezmaščobna, tudi brez balastna dieta. Ufffffffffffffffff.... Aaaaaaaaaaaaa.... Ima kdo kake izkušnje s tem? Kdaj bi lahko vsaj probala jajce? Dva dni nazaj sem znorela, k sva imela kuhan pršut v hladilniku, dišalo za popizd..... No, in sem ga imela za večerjo, nisem zdržala. Hvala bogu nobenih problemov.

Skratka, komej čakam čevape!
Re: Uspelo mi bo!     Objavljeno 19.04.2016 ob 10:59
zdaj najprej počakaj da se zdravstvene težave sanirajo in se drži diete, nato pa spet začneš postopoma s tvojim prehranjevalnim režimom
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Re: Uspelo mi bo!     Objavljeno 10.01.2017 ob 08:48
Hej, da se še tukaj malo oglasim. Prilezla sem do 87 kg, se pravi -10 v enem letu. Vem, da se sliši malo, in ja, lahko bi bilo bolje, ampak lepo počasi. Včeraj sem v Sport Direktu kupila trenirke št 12.. Prej sem imela 16. Tako da se pozna in tudi drugi opazijo. Mi je pa zanimivo... Zdravnik mi je decembra rekel, da imam 3 mesece časa, da si uravnam težo, se pravi, pričakuje, da shujšam do marca 20 kg. Ne vem no. Dobro, je izvedljivo, se strinjam, ampak zakaj bi se forsirala? A ni bolje, da še letos skinem npr 10, pa bo skupaj zneslo 20kg v dveh letih? Ne vem, no.

Skratka, še sem tu in še se trudim, počasi.

Srečno, zdravo in vitalno 2017!!

Andreja
Re: Uspelo mi bo!     Objavljeno 10.01.2017 ob 16:22
Jaz ti priporočam, da vseeno postopoma naprej izgubljaš kg. 10 kg v enem letu tudi ni tako malo, sploh če si postopoma hujšala je možnost za jo-jo efekt relativno majhna. Zdravniki bi radi vse do določenega datuma, kaj pomaga če dosežeš to do določenega datuma če se boš pa zaradi prehitrega hujšanja čez čas zredila nazaj. Potem spet nisi naredila nič, tako kot sem že rekel vztrajaj na tej poti da hujšaš postopoma in konstantno.
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov