HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
THE Nutrition - trgovina
Re: Belakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 11:50
Whey supreme (2270g)

Navdušenci nad fitness, bodybuilder tar dvigovalci uteži vsi uživajo dodatne količine beljakovin, da bi optimizirali rast mišic in postali močnejši.
Vendar pa dodatne beljakovine pomagajo tudi ljudem, ki imajo težave s pridobivanjem telesne teže, kar se še posebej pogosto zgodi v starejših letih. Beljakovine v prahu so odličen vir ključnih hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje, ne le za izgradnjo večjih in močnejših mišic, temveč tudi za obnovo kože, rast las in kosti. Poleg tega so nujne tudi za proizvodnjo hormonov in encimov v telesu, delovanje imunskega sistema… Brez zadostne količine beljakovin telo preprosto ne more delovati pravilno.

Eden izmed naravnih virov beljakovin, Sirotka, je v zadnjem desetletju še posebej v ospredju. Sirotka ima najpopolnejšo aminokislinsko strukturo od vseh virov beljakovin. Vsebuje vse esencialne in neesencialne aminokisline in ima visoko vsebnost treh telesu najpomembnejših aminokislin (BCAA). Uživanje sirotke stimulira lastno izločanje najbolj anabolnih hormonov v telesu- Rastnega hormona ter IGF-1, katerih ključna vloga je izgradnja pustega mišičnega tkiva. To pomeni, da glede njenih učinkov na rast mišic in obnovo tkiv nima para. S tem pomembno vpliva na kvaliteto in dolžino življenja.
Sirotka dvigne nivoje Glutationa, ki je najpomembnejši antioksidant v telesu ter s tem močno stimulira delovanje naravnega imunskega sistema.

Supreme Whey iz Ultimate Nutrition se pridobiva preko posebnega procesa ultrafiltracije, ki omogoča, da sirotka zadrži vse naravne sestavine in zagotavlja optimalno absorpcijo v mišice.

Navodila za uporabo: Za optimalno mešanje uporabite mešalec. Zmešajte 1 merico Supreme Whey z 2dcl vode. Supreme Whey lahko uporabite tudi pri peki palačink, vafljev in kolačkov.



2270 Gramov 
Prehrambene vrednosti
Odmerek: 1 merica (32g)
Število odmerkov: 71
  Količina na odmerek % Dnevne potrebe*
     
Kalorije 118 
Kalorije iz maščob 14 
Maščobe 1.5g 2%
Nasičene maščobe 1g 5%
Holesterol 25mg 8%
Natrij 32mg 1%
Kalij 146mg 4%
Ogljikovi Hidrati 5g 2%
Dietne vlaknine 0g 0%
Sladkorji 4g 
Beljakovine 21g 42%
 
Vitamin A  0%
Kalcij  10%
Vitamin C  0%
Železo  0%
 
Tipičen Aminokislinski Profil  Vsak odmerek vsebuje: 
 
Esencialne Aminokisline 
 
L-Leucin 2680mg 
L-Izoleucin 1294mg 
L-Valin 1003mg 
L-Lizin 2224mg 
L-Treonin 876mg 
L-Metionin 430mg 
L-Fenilalanin 808mg 
L-Triptofan 538mg 
 
Ne-esencialne Aminokisline 
 
L-Arginin 383mg 
L-Aspartamska Kislina 2153mg 
L-Cistin/Cistein 773mg 
L-Alanin 1060mg 
L-Glutamična Kislina 3541mg 
L-Glicin 396mg 
L-Histidin 430mg 
L-Prolin 868mg 
L-Serin 821mg 
L-Tirozin 722mg 
Whey Supreme®  iz Ultimate Nutrition vsebuje samo naravno pojavljajoče se Aminokisline iz 100% Sirotkinih beljakovin. Brez Soje, Jajc ali Kazeina.
* Odstotek dnevne potrebe temelji na dnevnem vnosu 2,000 kalorij. Vaše dnevne potrebe so lahko tudi večje ali manjše:
Sestavine:
Vrhunski Ultra in Mikrofiltriran Sirotkin Koncentrat, Kristalizirana Fruktoza, Kakav, Sojin Lecitin, Kalij ter naravna in umetna vanilijeva sladila.
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Belakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 11:53
Xtreme pro whey (2724g ali 907g)

Sports Nutrition International je razvil najnaprednejši proteinski dodatek s postopnim sproščanjem!
Beljakovine so osnovni gradniki kosti, mišic in možganov. Potrebne so v prehrani vsakega človeka za obnovo tkiv, dvigovanje imunskega sistema ter vsesplošno počutje. Sirotkine beljakovine imajo najvišjo biološko vrednost med vsemi viri beljakovin. To pomeni, da se v telo najhitreje vsrkajo ter posledično najhitreje telo pripeljejo v optimalno stanje za pridobivanje mišične mase- anabolizem.
Xtreme Pro Whey je narejen po najnovejših raziskavah in metodah ultra filtracije. Vsebuje le najkvalitetnejši sirotkin izolat, sirotkin koncentrat ter peptide, ki omogočajo postopno sproščanje aminokislin v kri, s tem pa ohranja konstantno visoke nivoje dušika v krvi- posledica, maksimalna mišična rast. Postopek ultra filtracije ohranja tudi zelo občutljive frakcije sirotke nedotaknjene ter s tem telesu daje vse potrebno za hitro mišično rast in regeneracijo.

Teža: 2771g                     
                     
Odmerek: 1 merica (30g)                   
Število odmerkov na izdelek:  ~99                   
Prehrambene vrednosti na odmerek                   
Kalorije 115                   
Kalorij iz maščob 9                   
Maščobe 1 g                   
Nasičene maščobe 0 g                   
Holesterol 10 mg                   
Ogljikovi hidrati 2 g                   
Dietne vlaknine 0 g                   
Sladkorji 1 g                   
Beljakovine  22g                   
Kalcij 100 mg                   
Kompleks prebavnih encimov 25 mg                   
                     
Ostale sestavine                   
Beljakovinska mešanica (mikro/ultra filtriran sirotkin koncentrat, sirotkin izolat, hidrolizirani sirotkini peptidi, naravna in umetna aroma, kompleks prebavnih encimov, sukraloza                     
                 
                       
Navodila za uporabo: Dodajte 1-2 merici Xtreme Pro Whey 3 dcl hladne vode ali posnetega mleka in premešajte.

Za optimalne rezultate užijte 2 merici 3 krat na dan minimalno 6 tednov.

www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:43
PRO Gainer (4000g)

Najpomembnejši dejavnik pri pridobivanju nove mišične mase je presežek zaužitih kalorij. Pravzaprav je nemogoče pridobiti na masi, če dnevno ne zaužijemo več kalorij, kot jih pokurimo. Veliko mladih športnikov in navdušencev za fitnes ima probleme pri pridobivanju nove kvalitetne mišične mase. Predvsem tisti, ki so genetsko nagnjeni k bolj suhi sorti ljudi. Taki posamezniki, katerih se je zaradi omenjenega prijel tudi nadimek „hardgainerji“ so ponavadi „blagoslovljeni“ z zelo hitrim metabolizmom in ne preveč velikim apetitom. Posledično torej zelo težko dosežejo tisti presežek v dnevnih kalorijah, ki bi njihov krvavi trud pri treningu nagradil z napredkom v mišični masi.
Idealna rešitev za take posameznike je kvaliteten gainer- mešanica ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Z njim namreč brez težav dnevnemu vnosu kalorij iz hrane dodamo prav tisti presežek, ki pomeni razliko med napredkom ali stagnacijo.
PRO Gainer 4000 je najnovejši izdelek, ki vsebuje optimalno razmerje vseh treh makrohranil za maksimalen napredek pri pridobivanju kvalitetne mišične mase. Sestavljen je le iz najkvalitetnejših surovin: ogljikove hidrate zastopa idealno razmerje hitro in počasi delujočih dekstroze in maltodekstrina, kar zagotavlja najintenzivnejši odziv inzulina, hormona, ki je odgovoren za prenos hranil v celice in spada med najbolj anabolne hormone v telesu. Beljakovine so prav tako mešanica med hitro sirotko, ki ima najvišjo biološko vrednost med vsemi viri beljakovin in počasneje delujočim Nutralysom, kar zagotavlja dolgotrajno sproščanje beljakovin v krvni obtok; s tem pa visok nivo dušika v krvi, ki je najpomembnejši dejavnik za pridobivanje nove mišične mase.
PRO Gainer 4000 ne vsebuje praktično nobenih maščob, ki povzročajo le nastanek maščobnih depojev in po nepotrebnem obremenjujejo želodec. Namesto tega je obogaten z razvejanimi kislinami BCAA, ki veljajo kot najboljša zaščita pred katabolnim hormonom kortizolom in delujejo anabolno.
PRO Gainer 4000  izdelek narejen prav z namenom, da posameznikom, ki nikakor ne morejo pridobiti na teži, končno omogoči da uresničijo svoje sanje. Poleg tega je odličnega okusa in se zlahko meša tudi brez mešalnika ali shakerja. Ker je tako lahek za želodec, ga zlahka popijemo tudi večkrat na dan, da mišicam res zagotovimo tisto, kar najbolj potrebujejo za rast in obnovo.


Priporočen odmerek: 4 merice (~150g)



Prehrambene vrednosti


Na odmerek

Kcal/Kj
602,3 / 2526

Beljakovine
32,3 g

Ogljikovi hidrati
112,5 g

Maščobe
2,2 g






Sestavine :
Dekstroza, maltodekstrin, sirotkin koncentrat, Nutralys, aroma, umetno sladilo.






Navodila za uporabo
Doziranje: Izdelku je priložena merica. Zmešajte 4 merice praška z vodo, mlekom ali jogurtom. Količina tekočine je odvisno od tega, kako gost napitek želite. Konkretne priporočene količine so zelo odvisne od posameznika in njegovih ciljev.

Za koga: Izdelek je primeren za vse, ki želijo povečati čisto mišično maso brez nepotrebne maščobe. Namenjen je tudi športnikom, kot regeneracijski napitek po težkih treningih. Prav tako je zaradi svoje sestave primeren tudi kot nadomestek obroka.

Kdaj:

PO TRENINGU - Najbolj idealen čas zaužitja izdelka je vsekakor neposredno po treningu, ko mora telo čimprej dobiti vse potrebne snovi, da preide v fazo regeneracije in superkompenzacije.
ZJUTRAJ - Prav tako je primeren kot dodatek prvemu obroku v dnevu, ko telo po prespani noči brez vnosa hranil, prav tako hitro potrebuje visokokvalitetne beljakovine s hitrim prehodom v kri in kompleksne ogljikove hidrate za energijo. Posebej je primeren za ljudi, ki bi radi povečali mišično maso, vendar jim zjutraj navadna hrana ne paše.
NAPITEK MED OBROKI - Primeren je tudi kot napitek med dnevnimi obroki za tiste, ki želite povečati mišično maso in imajo hiter metabolizem ter manjšji apetit. PRO Gainer 4000 ne obremenjuje prebave in je enostaven način vnosa kvalitetnih kalorij za povečanje mišične mase.
 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:44
THE Gainer (2270g)

THE Nutrition je na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav ustvaril vrhunski izdelek, ki bo vaše sanje po velikih in močnih mišicah končno spremenil v resničnost. Tudi ljudje, ki imajo velike probleme s pridobivanjem mišične mase, lahko z uporabo maksimalno izdelka THE Gainer končno dosežejo želene rezultate.

THE Gainer drastično poveča mišični volumen, ker vsebuje velike količine najpomembnejših gradnikov mišičnega tkiva (visoko kvalitetno sirotko, razvejane aminokisline (BCAA) ter celoten spekter aminokislin) in optimalen transportni sistem, ki zagotovi, da ti gradniki najhitreje pridejo do mišic.

THE Gainer je idealen za po treningu, ker poveča osmotske procese v mišičnih celicah in s tem ustvarja idealen anabolen učinek in optimalno hormonsko stanje, ki mišice dobesedno prisili v rast.

Večina hidratno- beljakovinskih izdelkov namenjenim za pridobivanje mase (t.i. gainerjev), na trgu ima dodane ogromne količine enostavnih sladkorjev, da povečajo svojo kaloričnost. THE Gainer vsebuje izključno kompleksne ogljikove hidrate brez kakršnihkoli enostavnih sladkorjev kot so saharoza, fruktoza ali dekstroza. Ti ogljikovi hidrati stimulirajo najbolj anabolen in anti-katabolen hormon v telesu- inzulin. Inzulin drastično vpliva na povečanje mišične mase s tem, da omogoči najhitrejši transport aminokislin v lačne mišice. Poleg tega pa kompleksni ogljikovi hidrati povečajo sintezo glikogena kar igra ključno vlogo pri optimalni regeneraciji mišic.

Znanstvene študije so pokazale, da kombinacija kompleksnih ogljikovih hidratov in visoko- kvalitetnih beljakovin na naraven način aktivira sproščanje najbolj anabolnih hormonov v telesu, kot so testosteron, inzulin, rastni hormon in inzulinu- podoben faktor rasti- 1 (IGF-1)

THE Gainer je mešanica razvejanih in dolgo-verižnih molekul maltodextrina, ki ne povzročijo prevelikega nihanja inzulina.

THE Nutrition je v izdelku THE Gainer dal največji poudarek na količino in kvaliteto beljakovin. Druge blagovne znamke večinoma svoje izdelke oglašujejo s propagando o prednosti visoko- kaloričnih gainerjev, po principu: več kalorij- več mase. Mase morda, vendar kakšne. Velike količine maščob in enostavnih sladkorjev povzročajo napenjanje in občutek napihnjenosti, medtem ko večina mase pride na račun novih maščobnih oblog.

Priporočena uporaba teh gainerjev zahteva ogromne količine praška na obrok, medtem ko THE Gainer v mnogo manjši količini zagotovi visoko- kvalitetne beljakovine potrebne za optimalno rast mišic. V pičlih 120 gramih THE Gainer vsebuje 44g sirotkinih beljakovin najvišje kakovosti brez dodanih manj kvalitetnih virov, kot so sojin in mlečni izolat ter kazein.

THE Gainer je produkt najnovejše obdelave sirotke, prečiščen in filtriran skozi najobčutljivejše membrane pri nizkih temperaturah, kar ohranja vse pomembne učinkovine in mikrofrakcije sirotke nedotaknjene. To pa omogoča telesu optimalne pogoje za mišično rast in vzdržuje visok nivo dušika v krvi, kar preprečuje katabolizem.

THE Gainer ima odličen aminokislinski profil, vsebuje kar 9500 mg razvejanih aminokislin (BCAA), ki so dokazano najpomembnejše za preprečevanje katabolizma, povečujejo sintezo beljakovin in posledično pospešujejo mišično rast. THE Gainer je brez laktoze in zato primeren tudi za diabetike in ljudi, ki so netolerantni na mlečni sladkor.

THE Gainer je izdelek, ki vam bo končno omogočil, da boste dosegli svoj potencial ter vrhunske rezultate. Prepričajte se tudi vi, zakaj anabolni efekti THE Gainerja sploh nimajo konkurence, če je vaš cilj kdaj imeti velike in močne mišice.

Priporočen odmerek: 2 merici (~70g)

Prehrambene Vrednosti


Na 100g izdelka
Na odmerek

Kcal/Kj
403,5/1698,5
282,5/1189

Beljakovine
36,2 g
25,34 g

Ogljikovi hidrati
58,0 g
40,6 g

Maščobe
3,0 g
2,1 g

Magnezij
22 mg
15,4 mg

Kalcij
196 mg
137,2 mg

Kalij
217 mg
151,9 mg

Fosfor
174 mg
121,8 mg

Natrij
174 mg
121,8 mg


www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:45
Serious mass (5443g)

Ste se odločili resno povečati mišično maso? Potem izberite Serious Mass!
Serious Mass ima vse atribute, ki jih telo potrebuje, da doda tiste želene kilograme in vam da lep atletski izgled. Vsak odmerek vam nudi kar 1250 kilokalorij. Izvrstno kombinacijo kompleksnih ogljikovih hidratov, ki bodo dali telesu energijo za rast in razvoj, Visoko kvalitetno mešanico beljakovin, od hitro absorbirajočih (Sirotka) do tistih, ki se absorbirajo počasneje (Jajčne beljakovine ter Kalcijev Kazeinat). Tej osnovi pa so za optimalen učinek dodani tudi Kreatin Monohidrat, Glutamin, Holin in Inozitol ter celoten profil vitaminov in mineralov.

Navodila za uporabo: Vzemite 3 odmerke dnevno z vodo ali pijačo po želji.



5443 Gramov. Čokolada
Prehrambene Vrednosti
Odmerek: 2 Veliki merici (334g)
<število odmerkov: 16
  Količina na odmerek % Dnevne Potrebe
 
Kalorije 1250 
Kalorije iz Maščob 40 
Maščobe 4.5g 7%*
Nasičene Maščobe 1.5g 8%*
Holesterol 80mg 27%
Ogljikovi Hidrati 252g 84%*
Dietne Vlaknine 4g 16%*
Sladkorji 20g †
Beljakovine 50g 100%*
Vitamin A 5000IU 100%
Vitamin C 60mg 100%
Vitamin D 200IU 50%
Vitamin E 30IU 100%
Tiamin 4.8mg 320%
Riboflavin 4mg 235%
Niacin 50mg 250%
Vitamin B6 5mg 250%
Folna Kislina 400mcg 100%
Vitamin B12 10mcg 167%
Biotin 300mcg 100%
Pantotenska Kislina 25mg 250%
Kalcij 590mg 59%
Železo 8mg 44%
Fosfor 430mg 43%
Jod 150mcg 100%
Magnezij 140mg 35%
Cink 15mg 100%
Selen 70mcg 100%
Baker 1.6mg 80%
Mangan 2mg 100%
Krom 120mcg 100%
Molibden 75mcg 100%
Natrij 410mg 17%
Kalij 1560mg 45%
 
Kreatin Monohidrat 1g †
L-Glutamin 500mg †
Glutaminovi Peptidi 500mg †
Holin (kot Holinov Bitartrat) 250mg †
Inozitol 250mg †
PABA (Para-Aminobenzoična Kislina) 5g †
 
* Odstotek Dnevne Potrebe temelji na dnevnem vnosu 2000 kalorij
† Dnevne Potrebe niso ugotovljene
Ostale Sestavine:
Maltodekstrin, Beljakovinska mešanica (Sirotkin Koncentrat, Kalcijev Kazeinat, Jajčni Albumen, Sladka Mlečna Sirotka), Kakav (Predelan z Alkali), Naravna in umetna sladila, Mešanica Vitaminov in Mineralov (DiKalijev Fosfat, Magnezijev Aspartat, DiKalcijev Fosfat, Kalcijev Citrat, Ascorbinska Kislina, Niacinamid, Cinkov Citrat, Beta Karoten, D-Kalcijev Pantotenat, D-Alfa Tokoferil Sukcinat, Selenometionin, Bakrov Glukonat, Železov Fumarat, Manganov Aminokislinski Čelat, Tiamin Mononitrat, Piridoksin Hidroklorid, Riboflavin, Krom Polinikotinat, Folna Kislina, Biotin, Molibdenov Aminokislinski Čelat, Čolekalciferol, Kalijev Jodid, Cianokobalamin), Kalijev Acesulfam, Lecitin, Srednjeverižni Trigliceridi.
     
Informacije za alergike: Vsebuje sestavine iz Mleka, Jajc, Pšenice (Glutaminovi Peptidi) in Soje (Lecitin).
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:46
Syntha-6 (1320g)
SYNTHA-6 je gotovo vrhunska beljakovinska mešanica z najslastnejšim okusom!
Ta večnamenski beljakovinski prašek vsebuje kar 6 različnih virov beljakovin, ki bodo vašemu telesu zagotavljale stalen pritok aminokislin skozi cel dan. To je mogoče le zato, ker le SYNTHA-6 združuje beljakovinske vire z različnim prebavnim časom ter različnimi aminokislinskimi profili.
Da pa to ne bi bilo vse, ta izdelek vsebuje tudi izvrsten profil najpomembnejših esencialnih aminokislin BCAA, Glutaminove peptide, Aminogen in vlaknine za boljšo prebavo in absorpcijo ter srcu prijazne Srednjeverižne Trigliceride (MCT) in Esencialne Maščobne Kisline (EFA). SYNTHA-6 ne služi le kot vrhunska mešanica po treningu, temveč tudi kot slasten nadomestek obroka.

SYNTHA-6 podpira in stimulira:
-    Vsakodnevno prehrano
-    Obvladovanje telesne teže
-    Nadomestek obroka
-    Zdravo prebavo

Navodila za uporabo:
Za moške: Vzemite 2 merici SYNTHA-6 dva do štirikrat na dan z vodo ali pijačo po želji. Če želite zaužiti še dodatne kalorije iz beljakovin in poizkusiti res neverjeten šejk, potem zmešajte SYNTHA-6 z nemastnim mlekom.
Za ženske: Vzemite 1 merico SYNTHA-6 dva do štirikrat na dan z vodo, mlekom ali pijačo po želji.



  Piškoti in Smetana
Prehrambene Vrednosti
Odmerek: 1 Merica (44g) ††
Število Odmerkov: 30
  Količina na odmerek % Dnevne potrebe †
 
Kalorije 200 
Kalorije iz Maščob 54 
Maščobe 6g 9%
Nasičene Maščobe 2g 10%
Holesterol 55mg 18%
Ogljikovi Hidrati 15g 5%
Dietne Vlaknine 5g 20%
Sladkorji 2g **
Beljakovine 22g 44%
Kalcij 90mg 9%
Fosfor 90mg 9%
Natrij 220mg 9%
Kalij 170mg 5%
 
* Odstotek Dnevne Potrebe temelji na dnevnem vnosu 2000 kalorij
** Dnevne Potrebe niso ugotovljene
Ostale Sestavine
Vrhunski Kompleks Beljakovin s počasnim sproščanjem in Aminokislinska matrika sestavljena iz  Ultrafiltriranega Sirotkinega Koncentrata (Mlečni- vsebuje Alfa- Lactalbumin), Mikrofiltriran Sirotkin Izolat (Mlečni- vsebuje Peptide Sirotkinega Izolata), Kalcijev Kazeinat (Mlečni), Micelarni Alfa in Beta Kazein in Kazeinat (Mlečni), Mlečni Izolat (Mlečni), Jajčni Albumin (Jajčni), Peptidi Glutamina, Glutamin AKG, L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin, Maltodekstrin, Predelan Kakavov Prah, Bogat Prah Sončnice sestavljen iz (Sončničnega olja, Koruznega Sirupa, Natrijevega Kazeinata (Mlečni), Mono-Gliceridov, Di-Gliceridov, Di-Kalijevega Fosfata), Litesse® II Polidekstroza, Naravna in umetna sladila, MCT Prah sestavljen iz  (Srednjeverižnih trigliceridov, Nemastnega mlečnega praha, Di-Natrijevega Fosfata, Silikonovega Dioksida), Tikaloza® Celulozna Guma, Acesulfam Kalij, Sukraloza (Splenda®), Lecitin [Soja], Aminogen®, Papain
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:48
THE Amino Whey (3000g)

Beljakovinski dodatki postajajo pomemben dodatek v prehrani vseh o zdravju osveščenih ljudi. Navdušenci za fitnes jih jemljejo za uspešno pridobivanje kvalitetne mišične mase, dvigovalci uteži da pridobijo na moči, športniki za hitrejšo in boljšo regeneracijo, rekreativci in ostali pa preprosto zato, ker se zavedajo, da igrajo beljakovine ključno vlogo pri ohranjanju mišic, kostnih struktur in sklepov, kože in celo las, ki z leti drastično izgubljajo na moči, prožnosti in volumnu. Poleg tega pa sodelujejo pri številnih hormonskih, encimskih, medceličnih procesih ter optimalnem delovanju imunskega sistema.

THE Amino Whey je prvovrsten izdelek z izredno visoko vsebnostjo beljakovin - kar 87%! Sestavljen je iz treh različnih virov, ki zagotavljajo optimalne pogoje za maksimalno mišično rast in regeneracijo, hkrati pa izredno pozitivno vplivajo na zdravje in vitalnost.

THE Amino Whey ima odlično aminokislinsko strukturo in je bogat z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in glutaminom ter vsebuje vse pomembne mikrofrakcije, ki prispevajo k optimalni absorpciji in spodbujajo imunski sistem: Alfa- laktalbumin, glikomakropeptide, Beta- laktoglobulin, Imunoglobulin G (IgG), Laktoferin, Laktoperoksidazo in razne faktorje rasti, ki dokazano dvigujejo nivoje inzulinu podobnega faktorja rasti (IGF-1), ki telesu omogoča, da pridobiva na kvalitetni mišični masi ter hkrati kuri maščobe.

THE Amino Whey ne vsebuje zanemarljive količine enostavnih sladkorjev in maščobe le v sledovih, zaradi česar je odličen dodatek nizkokaloričnim dietam. Poleg tega pa izredno vpliva na dvig najmočnejšega telesu-lastnega naravnega anti-oksidanta glutationa

THE Amino Whey vsebuje kolagen- najbolj zastopano beljakovino v človeškem telesu. Kolagen je odločilen za zdravo kožo, vpliva na njeno elastičnost in deluje proti gubam. S staranjem nivoji kolagena drastično padajo. Poleg gub ima to zelo negativen vpliv na sklepe in sklepno tekočino. Zato je odločilnega pomena, da preprečimo upad te beljakovine v telesu, kar pa lahko storimo le s kvalitetnim nadomestkom, kot je THE Amino Whey, ki vsebuje hidroliziran kolagen, ki se v tej obliki najbolje in najhitreje vsrka v telo.

THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!

Priporočen odmerek: 1 merica (~25 g)

Prehrambene vrednosti


Na 100g izdelka
Na odmerek

Kcal/Kj
389/1628
97/407

Beljakovine
87g
22 g

Ogljikovi hidrati
2,4g
0,6 g

Maščobe
3,6g
0,9 g




Aminokislinski profil na 100g

L-Alanin
2390 mg

L-Arginin
5340 mg

L-Aspartamska kislina
8190 mg

L-Cistin
1080 mg

L-Glutamska kislina
13140 mg

L-Glicin
8470 mg

L-Histidin
1630 mg

L-Izolevcin
3430 mg

L-Levcin
6660 mg

L-Lizin
5450 mg

L-Metionin
1440 mg

L-Fenilalanin
2880 mg

L-Prolin
8060 mg

L-Serin
3870 mg

L-Treonin
3430 mg

L-Triptofan
730 mg

L-Tirozin
1900 mg

L-Valin
4050 mg

Hidroksilizin
180 mg

Hidroksiprolin
4350 mg


Sestavine: Beljakovinska mešanica TM (Mikrofiltriran sirotkin koncentrat, hidroliziran kolagen), čokoladna aroma, umetno sladilo sukraloza.

Navodila za uporabo
Doziranje: Izdelku je priložena merica. Zmešajte 1-3 merice izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom. Konkretne priporočene količine so odvisne od posameznika in njegovih ciljev.

Za koga: Izdelek je primeren za vse, ki želijo v svojo prehrano na enostaven in okusen način vnesti kvalitetne beljakovine. Primeren je tako za vse vrste športnikov kot tudi rekreativcev in neaktivnih ljudi, ki želijo izboljšati kvaliteto svoje prehrane in zdravja.

Kdaj: Izdelek lahko vzamemo kadarkoli tekom dneva, prav tako pa tudi v večernih urah, saj vsebuje zanemarljive količine ogljikovih hidratov in maščob.

 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:49
THE Protein Blend (1250g)

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Zato je za izgradnjo in obnovo mišičnega tkiva potreben primerno visok vnos različnih beljakovinskih virov, kajti brez le- the kljub optimalnemu treningu nikoli ne bomo dosegli želenih ciljev- večjih, močnejših, hitrejših in vzdržlivejših mišic.

Vsak vir beljakovin ima drugačno amino kislinsko strukturo. Nekatere beljakovine vsebujejo več določenih amino kislin, medtem ko so druge amino kisline, prav tako pomembne, zastopane v manjši količini. Vendar pa amino kisline delujejo na principu sinergije, kar pomeni, da v medsebojnem sodelovanju učinkujejo veliko bolje kot vsaka sama zase. Zato je izrednega pomena, da se vseskozi v telesu nahaja čim večja količina različnih amino kislin, kar pa lahko zagotovimo samo z uživanjem različnih virov beljakovin. To je edini način, da dosežemo optimalne pogoje za mišično rast ter obnovo celičnih struktur.

THE Protein Blend predstavlja idealno mešanico štirih najpomembnejših virov beljakovin. Vsebuje najvišje kakovosten izolat sirotke, pridobljen z najnovejšim revolucionarnim postopkom ultra- filtracije, ki odstrani vse nečistoče, hkrati pa ohranja izredno pomembne mikrofrakcije popolnoma nedotaknjene, sirotkin koncentrat, kalcijev kazeinat in jajčni albumin.

THE Protein Blend je obogaten z dodatkom razvejanih amino kislin BCAA, anti- katabolično amino kislino L-glutamin ter pomembnim katalizatorjem pri topljenju maščob L- karnitinom. Poleg tega ga od ostalih podobnih izdelkov loči visoka vsebnost sirotkinega izolata, ki ima najvišjo biološko vrednost od vseh beljakovinskih virov in 100% jajčnega albumina. Ta pa je odločilnega pomena pri tvorbi številnih hormonov, kar vodi v pospešeno rast in regeneracijo mišic.

Z visoko vsebnostjo di in tri peptidov THE Protein Blend odlično vpliva na nivoje dušika v krvi ter s tem zmanjšuje negativne učinke nizkokaloričnih diet, pri katerih je držanje visokih nivojev dušika problematično in posledično vodi v nezaželeno izgubo težko pridobljenih mišic. Hkrati pa THE Protein Blend ne vsebuje praktično nič maščob, kar omogoča hitro vsrkanje brez nepotrebnih obremenitev želodca ter dodatnih kalorij.

THE Protein Blend je kombinacija beljakovin, ki vsebujejo največje količine esencialnih amino kislin ter razvejanih amino kislin BCAA. Zato je nepogrešljiv dodatek za vse, ki bi radi povečali mišično maso, pospešili regeneracijo ter izboljšali svoje rezultate.

Priporočen odmerek: 1 merica (~25 g)

Prehrambene vrednosti


Na 100 g izdelka
Na odmerek

Kcal/Kj
333,8 / 1397
83,5 / 349,25

Beljakovine
73,9 g
18,5 g

Oglikovi hidrati
9 g
2,25 g

Od tega vlaknine
7 g
1,75 g

Maščoba
1,8 g
0,4 g

L-glutamin
5000 mg
1250 mg

L-karnitin
2000 mg
500 mg


 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:50
THE Whey (2000g)

Treba je priznati: pri toliko različnih beljakovinskih dodatkih, kot jih človek dandanes lahko sreča na tržišču, se je resnično težko odločiti za tistega, ki bo optimalno pomagal pri izgradnji mišičnih tkiv, stimuliral naš naravni imunski sistem, preprečeval katabolizem ter občutno izboljšal regeneracijo telesa- IN TO VSE HKRATI!

Nič več¦

THE Nutrition je v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki za prehrano razvil novo neverjetno beljakovinsko formulo, ki bo odslej nedvomno postavljala standarde tovrstnim proizvodom!!!!

THE Whey ponuja mnogo več¦

THE Whey sirotka je strokovno izdelana po najnovejši in najnaprednejši metodi, ki se imenuje filtriranje skozi membrano (cross flow membrane filtration). Le- ta je znanstveno dokazano najboljša za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Te so telesu najbolj prijazne in s tem omogočajo tudi najboljše rezultate pri pridobivanju čiste mišične mase.

Prav iz tega zdravju prijaznega razloga smo namenoma opustili starejše načine predelave, ki uničijo določene naravne kvalitete sirotke- mikrofrakcije, ki so nujno potrebne za lažjo prebavo in asimilacijo aminokislin iz beljakovin ter s tem seveda manj obremenjujejo organizem.

THE Nutrition je med procesom izdelave tega izdelka namenil posebno pozornost temu, da te osnovne naravne sestavine sirotke ostanejo karseda nedotaknjene.

THE Whey zajema celoten spekter od zelo lahkih, lahkih, do srednje težkih ter zelo težkih sirotkinih mikrofrakcij.

Beta-Laktoglobulin je najtežji izmed zgoraj omenjenih osnovnih sestavin sirotke- hkrati vsebuje majvečjo količino večkratno razvejanih aminokislin (branched chain amino acids- BCAAs), ki je ključnega pomena za mišice med napornimi treningi ter kasneje za obnovo mišičnih tkiv po vadbi.
Alfa-Laktalbumin je eden lažjih gradnikov- to mu omogoča lahko ter hitro prebavo, ki je po treningu nujna, saj se na ta način ravno po treningu, ko to mišice najbolj potrebujejo zelo hitro ter učinkovito absorbira v mišicah- posledica: hitrejša regeneracija ter povečana sposobnost mišične rasti.
Glikomakropeptidi stimulirajo izločanje kolecistokinina (CCK) in glukagonu- podobnega peptida (GLP-1), ki sta oba zelo močna hormona, ki delujeta na zaviranje apetita. Ko sta aktivirana dejansko sporočata možganom, da smo že siti ter na ta način pomagata v težkih trenutkih skušnjav. Prav zato je THE Whey idealen izbor za premostitev težkih trenutkov pri mučnih dietah.
Imunoglobulini (Igs), Kot je že iz samega imena razvidno, imunoglobulini služijo za krepitev našega naravnega imunskega sistema. Prav iz njih namreč telo sintetizira lastna protitelesca, torej našo lastno interno vojsko v boju proti raznim boleznim.
(Bovine Serum) Albumin (BSA) peptidi so bogati s cisteinom- ključno aminokislino za naravno proizvodnjo glutationa v telesu. Slednji je zaradi svojih mnogih pozitivnih lastnosti morda eden izmed najpomembnejših elementov v telesu. Služi namreč kot najpomembnejši antioksidant, ki varuje in ščiti celice pred prostimi radikali, raznimi strupi, infekcijami ter rakastimi tvorbami. Znanstvene raziskave so pokazale, da glutation pomembno vpliva na izboljšanje stanja pri raznih težkih boleznih kot so rak, AIDS, srčna kap, arteroskleroza ter ostale bolezni srca in ožilja
Laktoferin, laktoperoksidaza in lizoencim imajo v telesu vlogo probiotikov in kot taki uničujejo mikrobe.
THE Whey ne vsebuje nobenih nižje- kakovostnih virov beljakovin, kot so mlečne, jajčne, sojine,.. Prav zato je za Vas edina prava izbira

www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Re: Beljakovinski napitki     Objavljeno 04.09.2008 ob 12:52
THE Casein (1250 g)

Najhitreje ne pomeni vedno najboljše! To še posebej drži kar se tiče absorpcije beljakovin. Prav gotovo se sirotka najhitreje vsrka v mišice, o tem ni dvoma. Pa je to vedno potrebno? Se spomnite starega pregovora, da najsvetlejši plamen najhitreje izgori? Podobna situacija je s sirotko. Resda od vseh beljakovinskih virov najhitreje zagotovi potrebne aminokisline lačnim mišicam; vendar pa prav tako najhitreje zapusti telo. Če pa želimo telo ohranjati v konstantnem stanju anabolizma (mišične rasti), pa morajo po naši krvi vseskozi krožiti čim večje količine kvalitetnih aminokislin. Sirotka je zaradi svojega hitrega delovanja nepogrešljiva neposredno po telesni aktivnosti. Ker pa želimo telesu dovajati aminokisline postopno skozi cel dan, je beljakovinski vir, ki to uspešno zagotavlja nedvomno kazein.

THE Nutrition je z revolucionarno tehniko ultrafiltracije, brez uporabe kemikalij ustvaril THE Casein- beljakovinski izdelek, ki vsebuje le najboljše bioaktivne mlečne peptide, ki ne le pospešujejo mišično rast, ampak izredno ugodno vplivajo tudi na imunski sistem.

THE Casein ima odlično lastnost, da se v želodcu zadržuje veliko dlje kot drugi beljakovinski viri; s tem omogoča dolgotrajno postopno sproščanje glavnih gradnikov mišičnih vlaken v krvotok, posledično zmanjšuje lakoto, kar ga uvršča v optimalen anti-katabolen izdelek. V znanstveni študiji (Proc Natl Acad Sci U S A 1997 Dec 23;94(26):14930-5) je bilo dokazano, da kazein s svojim postopnim sproščanjem ostane v telesu neverjetnih 7 ur- idealen obrok za pred spanjem. V primerjavi s sirotko, naj bi veliko dlje držal visoke nivoje dušika v krvi, kar je odločilnega pomena za mišično rast ter imel boljše anti- katabolične lastnosti.

THE Casein je narejen samo iz čistih visoko kvalitetnih beljakovin, ki omogočajo optimalen izkoristek in absorpcijo, povečajo mišično maso, izboljšajo kvaliteto spanja, preprečujejo katabolizem in telesu omogočajo potrebno regeneracijo, kar vodi do najboljših rezultatov.

Priporočen odmerek: 1 merica (~30g)

Prehrambene vrednosti


Na 100g izdelka
Na odmerek

Kcal/Kj
359/1511
107,7/453

Beljakovine
87,3 g
26,19 g

Ogljikovi hidrati
0,29 g
0,09 g

Maščobe
0,97 g
0,29 g

Kalcij
1261 mg
378 mg

Kalij
388 mg
116 mg

Fosfor
776 mg
233 mg

Natrij
29 mg
9 mg



 
www.sanjskadarila.si
www.golden-light.eu
www.smsvedezevanje.eu
www.duhovi.si
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov