HRVATSKA
   ÖSTERREICH
   DEUTSCHLAND
   EUROPEAN UNION
   SRBIJA
   BOSNA I HERCEGOVINA
   CRNA GORA
Prazna košarica
Registracija  Prijava  
Prazna košarica
Trening
začetnik     Objavljeno 08.02.2017 ob 17:23
Pozdravljeni. Moj cilj je pridobitev telesne teže in mišične mase. Star sem 25let, teža: 87kg, višina:190cm. Kar se tiče treninga bom izbral program iz revije katerega je napisal Duško Madžarović, za pravilno izvadbo vaj pa bom povprašal v fitnesu, zanima me samo s kakšno težo dvigovanja uteži mi priporočate začeti? Kar se tiče jedilnika, še nimam izdelanega kajti nisem ravno vešč v tej temi sem poizkušal ga sam napisati pa mi nekako ne uspe zato prosim za nasvet tudi na to temo in pa seveda katere dodatke mi priporočate. Kot sem dejal moj cilj je pridobitev čim več mišične mase. Imam močno voljo do dela potrebujem le nekaj vaših nasvetov saj sem čisti začetnik. Vsaka pomoč bo dobrodošla. LP


Re: začetnik     Objavljeno 09.02.2017 ob 10:49
Pozdravljen na forumu!

obremenitev s katero moraš izvajati je od posameznika do posameznika različna ker vsi izhajamo in različnih začetnih stanj. Zato je potrebno to testirati oziroma vajo moraš izvesti da zadnji dve ponovitvi narediš samostojno ampak s težavo. S tedni boš pridobil na moči in potrebno bo povečati obremenitev, zato vedno gledaš da bo vedno obremenitev takšna da narediš s težavo določeno št. ponovitev.

Kar se jedilnika tiče tole je obsežna tema, priporočam da napišeš kako ješ sedaj pa da vidimo sploh kje si oziroma kakšna je tvoja prehrana.
Trener fitnesa FZS, osebni trener | fit-preobrazba.si | spremeni svoj življenjski stil | osebno trenerstvo
Copyright 2010-2024 THE Nutrition | Pogoji poslovanja | Pravilnik THE o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov